Andreea Esca își răsfață prietenii, chiar de ziua ei! I-a invitat într-o excursie surpriză!

Andreea Esca va împlini 50 de ani, prilej cu care a decis să facă o supriză prietenilor buni. Prezentatoarea obișnuiește să-i surprindă pe cei dragi ori de câte ori are ocazia. De ziua ei de naștere nu așteaptă cadouri din partea celorlalți, ci ea este cea care le face un dar. 

cub andreea esca (1) png

Andreea Esca are tot ce și-ar putea dori. O carieră de invidiat, o familie frumoasă și un soț iubitor, așadar nu este de mirare că nu așteaptă daruri materiale de ziua sa de naștere, ci pune mai mult preț pe timpul de calitate petrecut alături de cei pe care îi iubește. 

Anul acesta, cu ocazia schimbării prefixului, așa cum se spune în mod informal, Andree Esca a decis să le facă prietenilor o surpriză pe care o vor ține minte mult timp de acum înainte. Aladar, știrista și-a invitat prietenii într-o vacanță.

Citește și: Andreea Esca, siluetă de invidiat la 49 de ani 

Am aflat destinația în care Andreea își răsfață oamenii dragi, iar judecând după imaginile pe care le-a distribuit pe pagina de Instagram este cert că atmosfera este una foarte relaxantă. 

Lucian Mândruță a dat-o de gol pe Andreea Esca!

Între cei care se numără printre răsfățații Andreei Esca se numără Lucian Mândruță, Dana Rogoz, Mihai Petre, dar și cheful Adrian Hădean. 

Planul Andreei Esca a fost scos la iveală de către prietenul acesteia, jurnalistul și fostul prezentator Lucian Mândruță. 

Vezi și: Andreea Esca, reacție furibundă în mijlocul Bucureștiului 

„N-am știut până la ora asta unde plecăm. Din zece în zece ani, așa e ziua Escăi: surpriză. Azi? Știm deocamdată linia aeriana, așa că va fi probabil undeva în Orient. Stai, cât face? 50. Da, nici mie nu-mi vine să cred!”, a notat jurnalistul Lucian Mândruță, în dreptul unor fotografii realizate în aeroport.

Ulterior, tot Lucian a revenit cu lămuriri. Locul unde Andreea și-a invitat prietenii: Istanbul!

„Până la urmă Esca ne-a dus la Istanbul, de ziua ei, prieteni, rude și copii…Suntem vreo 70 și-a fost nevoie de două autocare de la aeroport șipână aici - șoferii turci chiar au făcut întrecere cu noi, care ne duce mai repede…!Nu dau numele hotelului, că, nah, sunt deja destui invitați…) dar e foarte aproape de Bosfor, de unde și pozele. Oricum, lumea nu prea stă cu ochii pe geam, că a început deja dansul (în coregrafia lui Mihai Petre și-a soției Elwira). Meniul? Bame. Multe bame, plus pepene și salată! Și alte chestii mai pe opulență, dar știți că nu prea îmi plac pozele cu mâncare. Va las mai departe cu cele de pe drum și cu peisajul mereu minunat al Istanbulului, lângă care petrecem cei 50 de ani ai bunei mele prietene.Nu, tot nu știu cât are salariul. Știu doar câte stele are hotelul. Dar parcă mai contează”. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net