Lucian Mîndruță, testat pozitiv pentru COVID-19. «E rău, foarte rău»

Ultima actualizare:

Deși se crede că pandemia ar fi pe sfârșite, iată că virusul SARS- CoV-2 încă face victime. Lucian Mîndruţă a anunţat miercuri, 8 iunie, că a fost testat pozitiv cu COVID-19, iar starea sa nu este deloc una bună. Iată ce a declarat!

Lucian Mîndruţă a anunțat că își va petrece următoarele zile în pat, după ce a contractat COVID-19. Omul de televiziune va fi nevoit să stea astfel în carantină, pentru a nu răspândi virusul care cauzează boala. Anunțul a fost făcut pe contul personal de Facebook al omului de televiziune.

Lucian Mîndruță are COVID-19

Totodată, Mîndruță a dezvăluit că starea sa nu este una prea bună în prezent, acesta simțindu-se destul de rău. Jurnalistul a menţionat că este „absent motivat” 5 zile minim de la orice activitate.

Dragilor, sunt absent motivat vreo 5 zile minim de la orice. Am Covid. E rău. Și anume, foarte rău. Vă mai țin la curent.”, a fost mesajul scurt, dar la obiect, al lui Lucian Mîndruță.

În perioada pandemiei de coronavirus, amintim că Lucian Mîndruță a fost un susținător vocal al imunizării populației prin vaccin, astfel că acesta are deja, cel mai probabil, cel puțin o doză de vaccin. 

Lucian Mîndruță a susținut campania de vaccinare

La vremea respectivă, Valeriu Gheorghiță, preşedintele comitetului naţional pentru coordonarea vaccinării, a îndemnat mai multe persoane publice să explice ce reprezintă pentru ele serul anti-COVID-19, iar Lucian Mîndruță a acceptat provocarea.

„M-a provocat azi Valeriu Gheorghiță să spun ce conține pentru mine vaccinul. Norocul face să fiu la mare, să iasă soarele tocmai când am pus trepiedul, și să...Dar nu mai bine va uitați cu sunet?", a scris la vremea respectivă Lucian Mîndruță pe pagina sa de Facebook, acolo unde a publicat și un clip video în care apărea cu bicicleta, acesta fiind pasionat de ciclism.

Situaţia de miercuri, 8 iunie, privind infectările cu SARS-CoV-2, comunicată de Ministerul Sănătăţii, arată astfel: au fost raportate 366 de cazuri noi de COVID-19 înregistrate în ultimele 24 de ore, cu 38 mai puţin faţă de ziua anterioară. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net