Lucian Mîndruță, mesaj către Tzancă Uraganul: ”Faceți dom'le o manea despre vaccinare”

20 aprilie 2021
image
Lucian Mândruță crede că o manea-îndemn ar ajuta ca românii să se vaccineze

Lucian Mîndruță i-a transmis public un mesaj lui Tzancă Uraganul, unul dintre cei mai urmăriți maneliști. Acesta i-a propus cântărețului să susțin campania de vaccinare printr-o manea. Și i-a dat și un exemplu de cum ar putea să sune: ”Am seringă, am valoare/și nici mâna nu mă doare/dacă-i moca vaccinare”.

”În atenția domnului Tzancă Uraganul, nu mă cunoașteti, nu vă cunosc, dar am reținut din trendingul de pe youtube ca sunteți capabil să ajungeti la 1 milion de oameni în 24 de ore. Noi? Azi, avem 100.000 de locuri libere la vaccinare. Autoritățile nu mai știu cum să le ocupe, n-au campanie, mai zic din când în când la televizor să ne vaccinăm, da' fără vlaga. N-au mușchi la limbă. Ce vreau să vă rog: nu vreți să vp ocupati dv, domnu' Uraganu? Nu e greu. Aveți autoritate, înțeleg că și dl. Selly vă ascultă. Faceți, dom'le o manea! Ceva simplu. Nu vreau să va dau sugestii, da' am început aici ceva: "Am seringă, am valoare, și nici mâna nu maă doare, dacă-i moca vaccinarela la la la la la la....” Acum știu că puteți mai bine, da' am zis să dau doar direcția”, a scris Lucian Mîndruță, pe pagina sa de Facebook.

Iar postarea lui a fost extrem de apreciată de cei care-l urmăresc. Jurnalistul i-a mai transmis lui Tzancă Uraganu că nu avem buget și i-a cerut să o facă din simț civic.

image
Tzancă Urganul, pe numele adevărat Andrei Velcu, este cel mai urmărit artist român de pe YouTube

”Nu lipim pe frunte nici măcar o sută de euro, dar luați-o ca pe o cerere onestă, serioasă, reală, către cetățeanul Tzancă. Ar fi un frumos gest civic. În fond, cred că și dv vreți să înceapă nunțile mai devreme, nu?”, a conchis Mîndruță.

Nicolae Guță, manele de susținere pentru Traian Băsescu și PSD

N-ar fi pentru prima dată când maneliștii ar apărea în spațiul public cu un cântec de susținere. În urmă cu 11 ani, Nicoale Guță a făcut furori cu o manea pro-Traian Băsescu.

Și în campania pentru alegerile europarlamentare, din 2019, staff-ul PSD a găsit soluția pentru a mări procentele partidului și a apelat tot la talelul lui Guță. Maneaua lui pentru Dragnea și PSD a strâns 500.000 de vizualizări, în 24 de ore. 

Citește și: 

Selly a împlinit 20 de ani. A petrecut cu regii manelelor, Tzancă Uraganu și Costel Biju

Câți români au ascultat maneaua lui Nicolae Guță pentru PSD și ce spun versurile

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png
kate profimedia 0692807495 jpg