Andreea Antonescu, certată de „sora” Bălan că pleacă de acasă în ultima lună de sarcină: „Mă moșești tu!”

Andreea Antonescu, 40 de ani, a dat nas în nas cu „sora” ei, Andreea Bălan, 38 de ani, la un eveniment organizat în București și s-a lăsat cu dădăceală! Andreea mai tânără s-a panicat atunci când și-a văzut vechea prietenă gravidă în ultima lună prezentă la evenimentul de lansare a unei clinici de recuperare medicală.

Discuția a avansat rapid și oricât de discretă a încercat Andreea Bălan să fie, totul s-a auzit! „Ce cauți aici? Dacă se întâmplă acum?!”, a dădăcit-o aceasta pe Andreea Antonescu, gravidă în luna a 9-a. Amuzată de grijile, de altfel, justificate ale colegei ei de scenă din trupa Andre, Antoneasca i-a răspuns: „Și ce dacă se întâmplă? Suntem la clinică. Mă moșești tu! Vrei? Caută repede pe Google cum se moșește”.

Cei prezenți s-au amuzat, Andreea Bălan a continuat să fie cu ochii pe vechea ei prietenă, iar atenția tuturor a fost atrasă de „șenilele” purtate de Andreea Antonescu în picioare, mai precis tocuri foarte înalte, exact precum cele din perioada de glorie a trupei Andre. Viitoarea mămică nu a scăpat de întrebări sau de persoanele care au dorit să îi mângâie burtica. „Normal, am mâncat ce e permis în sarcină. Are rost vă spun că am mâncat trei felii de tort și două prăjituri așa de mari?”, le-a răspuns Andreea Antonescu curioșilor.

Andreea Antonescu este la a doua sarcină, ea mai având un copil dintr-o relație anterioară, pe Sienna, al cărei tată este Traian Spak, de care artista a divorțat recent. În prezent, Andreea Antonescu formează un cuplu alături de prezentatorul TV Victor Vrînceanu. Cei doi au fost foarte discreți în privința relației, iar artista a flat că este gravidă, în vara acestui an, când s-a întors de la America Express. 

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de iubitul meu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!”, a scris Andreea Antonescu pe Instagram, când a publicat și prima fotografie cu burtica de gravidă, în luna august.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
couple 7353748 1920 jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
madalina manole facebook jpg
horoscop jpg
sex jpg
323134720 3051397911822651 82400353157142897 n jpg
Vica la Survivor (1) jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina