Andreea Antonescu divorțează! Gestul de necrezut făcut de fostul soț, Traian Spak, după ce a aflat că artista e însărcinată

#Exclusiv Click!

Andreea Antonescu divorțează! Click! a aflat că artista va fi, din nou, o femeie liberă, căci se va separa și în acte de soțul ei, Traian Spak, de care e despărțită de mai bine de patru ani. Celebra cântăreață este însărcinată în patru luni cu prezentatorul TV Victor Vrînceanu.

andreea antonescu instagram jpeg
Andreea Antonescu așteaptă cel de-al doilea copil

Andreea Antonescu divorțează de Traian Spark!

Click! a aflat, în exclusivitate, că Andreea Antonescu divorțează! Iată că în viața cântăreței, când se aștepta mai puțin, lucrurile au mers pe un alt făgaș. De opt luni, artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Victor Vrînceanu, iar cei doi urmează să devină și părinți. 

Citește și: Andreea Antonescu iubește din nou: «Pot spune că este pentru prima dată când îmi asum, în adevăratul sens al cuvântului, o relație»

Până să-l cunoască pe celebrul jurnalist, artista a avut o perioadă zbuciumată, cu tentative de relații eșuate, după despărțirea de neoficială de soțul ei, Traian Spak. Când credea că dragostea în cazul ei nu mai există, iată că viața i-a făcut o surpriză.

Vorba multă, sărăcia omului, așa că vă spunem rapid noutățile din viața cântăreței. Am aflat noi, din surse sigure, că Andreea Antonescu și Traian Spak au ajuns la o înțelegere, având în vedere că vedeta trebuie să nască în cinci luni, iar divorțul pe care-l amână de câțiva ani se va concretiza. 

Iată și: De ce trenează divorțul Andreei Antonescu de Traian Spak? «Sper ca anul acesta să fiu o femeie divorțată!»

Traian Spak divorțează pentru ca Andreea să-și refacă viața 100%

Trebuie să recunoaștem, Traian Spak face un gest de zile mari pentru artistă, gravidă în patru luni. Omul de afaceri, stabilit în State, vine în România ca să divorțeze, tocmai pentru ca bebelușul să poarte numele tatălui, anume numele lui Victor Vrînceanu.

Mai vezi și: Cum se menține în formă Andreea Antonescu la cei 38 de ani ai săi! «M-am mobilizat și după 15 ani am decis că este momentul să merg la sală»

Click! a aflat că Andreea Antonescu și fostul soț au o relație foarte bună de prietenie, mai ales că au fost mulți ani împreună și o au pe Sienna, fiica lor de 11 ani. 

Andreea Antonescu pregătea demult terenul divorțului

Click! a anunțat în exclusivitate că vedeta tv are o relație de iubire nouă, dar și că va divorța cât de curând de Traian Spak. Pe atunci, vedeta nu a spus nici cine e noul iubit, nici că era deja însărcinată în câteva săptămâni.

„Nu am divorțat nici acum! Actele sunt făcute, tot ce mai lipsește e doar semnătura lui Traian. Sper să reușim să divorțăm anul acesta. Eu am luat o decizie și nu mai răzgândesc. Acum rămâne să ajungă el în România să semneze actele la notar și e gata!” , a precizat solista, la jumătatea lunii aprilie, pentru Click!.

Andreea Antonescu, cunoscută ca fiind jumătatea trupei Andre, s-a căsătorit cu Traian Spak în 2011, iar în urmă cu patru ani au renunțat la mariaj, nu și la acte. Vedeta s-a întors în țară, a încercat să-și refacă viața, însă nu a găsit persoana potrivită. 

În urmă cu opt luni, Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au cunoscut, a fost dragoste la prima vedere, a fost, să zicem, acel „spark”, cum se spune în engleză, o scânteie care le-a luminat inimile și au hotărât să rămână împreună. Poate sunt suflete pereche, nu știm, însă cei doi se pregătesc să devină părinți, așa că în niciun an jucăm la botez și, poate, cine știe, și la nuntă.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub silvia chifiriuc png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
colaj coolio png
FotoJet jpg
Referendum in zonele ocupate din Ucraina FOTO Profimedia jpg
Avioane F-35 FOTO f35.com
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
francisca (10) JPG
colaj coolio png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg