De ce trenează divorțul Andreei Antonescu de Traian Spak? «Sper ca anul acesta să fiu o femeie divorțată!»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Andreea Antonescu (38 de ani) se tot chinuie sa divorțeze, dar nu-i iese. Solista de la trupa Andre a anunțat divorțul de soțul ei, Traian Spak, de aproape doi ani de zile, dar nici acum nu s-au semnat actele la notar! Bărbatul, stabilit în America cu afaceri, nu catadicsește să-și facă drum prin România ca să încheie socotelile cu nevasta lui.

Andreea Antonescu nu reușește să divorțeze de Traian Spak Sursa: Click!
Andreea Antonescu nu reușește să divorțeze de Traian Spak Sursa: Click!

Andreea Antoneascu a anunțat divorțul dintre ea și soțul său,Traian Spak, stabilit în America, la sfârșitul anului 2019. De atunci însă bărbatul tot amână venirea în România, la notar, pentru a se putea finaliza divorțul. A dat vina inițial pe pandemie, iar acum este ocupat cu afaceri. Cert este că Andreea speră să finalizeze în acest an divorțul și să devină în sfârșit o femeie liberă și fără obligații.

Nu am divorțat nici acum! Actele sunt făcute, tot ce mai lipsește e doar semnătura lui Traian. Sper să reușim să divoțăm anul acesta. Eu am luat o decizie și nu mai răzgândesc.

Acum rămâne să ajungă el în România să semneze actele la notar și e gata!” , a precizat solista, pentru Click!

Vinde casa din America?

Andreea Antonescu a fost plecată în America, în ultima perioadă, împreună cu fiica ei, Sienna. În urma divorțului, solista rămâne cu casa din America pe care nu are de gând să o vândă.

Viața noastră se desfășoaîntre România și America, așa că nu am de gând să vând casa de acolo, pentru că voi merge regulat și în America, mai ales în vacanță. O păstrez și pe aceea.

Între timp, am renovat și am redecorat casa de aici, din România. Simțeam nevoia de o schimbare, de noutate. Am avut pe cineva care s-a ocupat în timp ce eu am fost plecată la un reality-show. A ieșit așa cum mi-am dorit, pe sufletul meu”, a adăugat solista, pentru Click!

Traian Spak a încercat să se împace cu Andreea Antonescu

Andreea Antonescu s-a căsătorit cu Traian Spak în 2011. Cei doi au împreună o fetiță pe Sienna, în vârstă de 9 ani. Timp de 10 ani, aceștia s-au tot chinuit să păstreze o relație mai mult la distanță, căci Traian s-a mutat în America, unde și-a pus pe picioare propria afacere. Andreea a vrut și ea să-și continue cariera muzicală în România.

Se pare, însă, că Traian Spak nu-și prea dorește divorțul de actuala soție și de aceea tărăgănează lucrurile, la nesfârșit. Andreea a dezvăluit că, atunci când a fost în America, Traian Spak a încercat o împăcare, care însă nu i-a reușit.

Pe de altă parte, Andreea a încercat să-și refacă viața chiar dacă încă nu are semnătura soțului pe actelel de divorț.

La scurt timp după ce a anunțat divorțul, artista a avut o scurtă și tumultuoasă relație cu Ștefan Manolache. Povestea lor de dragoste s-a sfârșit însă prost, după ce au avut ceva momente tensionate în cuplu. La un moment dat, Andreea Antonescu a chemat Poliția la Iași, acuzând că ar fi fost răpită. Ajunși la fața locului, polițiștii au constat că cei doi amorezi consumaseră alcool, iar Andreea a încasat atunci o amendă record în valoare de 4.000 de lei.

Citește și:<<Andreea Antonescu și Traian Spak au negociat partajul! Cu ce rămâne solista după divorț>>

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net