Andreea Antonescu a întors toate privirile în sala de sport. Nici în timpul antrenamentelor nu renunță la ținutele provocatoare!

Ultima actualizare:

Andreea Antonescu (39) se pregătește intens pentru vară și proba costumului de baie! Vedeta este nelipsită din sala de sport și împărtășește fanilor imagini din timpul antrenamentelor dificile. 

Andreea Antonescu arată la fel de bine ca acum zece ani
Andreea Antonescu arată la fel de bine ca acum zece ani

Andreea Antonescu s-a îmbrăcat dintotdeauna în ținute provocatoare și rochii scurte sau cu decolteul în prim-plan. Pentru a se asigura că alegerile sale vestimentare sunt unele reușite și puse în evidență de un trup tonifiat, solista muncește din greu la sala de sport.

Desigur, nu ratează ocazia de a se mândri în fața admiratorilor de pe Instagram cu formele de invidiat și a le arăta că, nici măcar la antrenamente, nu renunță la hainele îndrăznețe. 

Andreea Antonescu, la sala de sport, cu o bustieră minusculă
Andreea Antonescu, la sala de sport, cu o bustieră minusculă

Andreea Antonescu s-a filmat în timpul exercițiilor fizice și a distribuit clipul video pe contul personal de Instagram. Îmbrăcată într-o pereche de leggings negri și cu o bustieră care a făcut cu greu față pieptului generos, cu machiajul pus la punct și părul dezlegat, așa a executat Andreea seria de exerciții! 

Andreea Antonescu muncește din greu la sala de sport
Andreea Antonescu muncește din greu la sala de sport

Conturile de socializare ale Andreei Antonescu abundă în fotografii în care vedeta poartă rochii scurte, multate, pe care nu multe doamne ar avea curajul să le poarte. Andreea nu trebuie să se îngrijoreze, însă! Orele petrecute la sala de sport și dieta echilibrată nu întârzie să dea roade, iar jumătatea trupei Andre arată la fel de bine ca în urmă cu zece ani! 

Andreea Antonescu și Traian Spak s-au despărțit în anul 2019, însă nu au reușit să finalizeze actele de divorț nici până la ora actuală? Motivul? Omul de afaceri trăiește în America, iar vedeta în România, alături de fiica lor, Sienna. Procedurile administrative sunt unele destul de complicate, iar distanța nu face decât să îngreuneze și mai mult întreaga situație. 

Vezi și: Andreea Antonescu, despre ceea ce nu ar putea ierta niciodată bărbatului din viața ei 

Cea care a decis să pună capăt mariajului a fost Andreea Antonescu. Vedeta l-a anunțat telefonic hotărârea sa, iar după o discuție sinceră și deopotrivă dureroasă, au ajuns la concluzia că propunerea Andreei este cea mai bună pentru amândoi. Foștii soți au rămas în relații foarte bune de dragul Siennei. Mai mult decât atât, au petrecut sărbătorile de iarnă în Statele Unite ale Americii, ca o familie, spre încântarea fiicei de 11 ani. 

Andreea Antonescu își dorește un frate sau o soră pentru Sienna 

Andreea Antonescu a vorbit în repetate rânduri despre relația specială pe care o are cu Sienna. Cu toate că nu este cunoscut dacă solista formează un cuplu alături de cineva, Andreea a făcut o mărturisire cel puțin interesantă, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Artista și-ar dori să devină mamă pentru a doua oară! 

Citește și: Andreea Antonescu are planuri mari pentru 2022! 

„Prima dorință e ca toți să fim fericiți, împliniți, sănătoși. Cariera să meargă mai departe. Cât mai multe piese noi, atât singură, cât și cu Andre. Și Doamne ajută, un copil. Știți că îmi doresc un copil" , i-a dezvăluit artista lui Cătălin Măruță atunci când a fost întrebată care sunt planurile sale pentru anul 2022. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net