Andreea Antonescu și-a serbat fetița alături de nașa Andreea Bălan. Despărțirile de soți le-au unit și mai mult

image
Andreea Antonescu a sărbătorit-o pe Sienna, iar Andreea Bălan i-a fost alăturifoto: Instagram

Duminica trecută Sienna, fiica Andreei Antonescu (37 de ani), a împlinit 9 ani, prilej de sărbătoare în familia vedetelor din trupa ”Andre”. De la eveniment nu putea lipsi nașa Andreea Bălan (35 de ani), care a venit însoțită de fiicele ei, Clara și Ella.

"La mulți ani, minunea mea, Sienna Spak! Alături de nașa Andreea Bălan întotdeauna, la bine, dar mai ales la greu!", a scris Andreea Antonescu pe paginile ei de socializare. Cele două soliste din trupa Andre se înțeleg de minune, ba chiar au revenit pe scenă, anul trecut, în această formulă de aur. Andreea ne-a povestit, în exclusivitate, despre petrecerea fiicei sale: "Sienna a avut în fiecare an petreceri mari, cu multe persoane, peste 50, și uite că anul acesta a fost una mică, cu foarte puțini oameni. Nici eu la majorat nu am avut atâția oameni. Din păcate, nici Răzvan, fratele meu, nu a putut fi prezent, pentru că el a început lucrul și interacționează cu foarte mulți oameni și vrem să fim în siguranță pentru copiii noștri. Sienna cântă la pian și, de ziua ei, a vrut o chitară și i-am dat comandă una, care va veni la un moment dat. Iar Traian, tatăl ei, a sunat-o de câteva ori din America și i-a făcut cadou un telefon șmecher, pe care și-l dorea".

Ambele soliste sunt în pragul divorțului

Ca o coincidență, ambele cântărețe se află în divorț. Andreea Antonescu a decis să pună capăt căsniciei cu afaceristul Traian Spak, iar Andreea Bălan s-a separat deja de actorul George Burcea, ambele fiind însă blocate cu actele, din cauza pandemiei de coronavirus: "Anul trecut am avut alte priorități și acum situația este blocată. Chiar dacă aș vrea să merg acolo nu pot, și dacă aș face acest lucru procesul ar dura foarte mult", ne-a mai povestit Andreea Antonescu, solista care speră să revină cât mai repede în studioul de înregistrări, pentru o noi piese.

Citește și:

EXCLUSIV Andreea Bălan divorțează. Viciile soțului George Burcea, adevăratul motiv al despărțirii

Secretul, rețeta și motivul relansării Andrè. Câte vizualizări a strâns «Reset la inimă» într-o singură oră

Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
cub cristina rus (1) png
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tiriac
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg