Andreea Antonescu iubește din nou: «Pot spune că este pentru prima dată când îmi asum, în adevăratul sens al cuvântului, o relație»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Andreea Antonescu (39 de ani), una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, a declarat că iubește din nou. Vedeta ne-a dezvăluit de cât timp se află într-o relație, dar și ce planuri are cu iubitul său.

Andreea Antonescu și noua relație de iubire
Andreea Antonescu și noua relație de iubire

Andreea Antonescu este, din nou, îndrăgostită. Artista și-a refăcut viața, după despărțirea de tatăl fetiței sale, alături de Ștefan Manolache, cu care, însă, a avut o relație cu suișuri și coborâșuri. Acum, artista iubește din nou.

Reporterii Click! au stat de vorbă cu vedeta, pentru a afla detalii despre noua iubire, planuri de viitor, pasiunea pentru muzică, dar despre deciziile de a mai pleca sau nu, din țară.

Deschisă, ca de obicei, Andreea ne-a spus că se află într-o relație, fapt ce o face să se simtă împlinită. Ba mai mult decât atât, radiind de fericire, aceasta ne-a dezvăluit că este pentru prima oară când își asumă, în adevăratul sens al cuvântului, o relație.

Pe plan personal există o persoană în viața mea. Suntem împreună de patru luni, suntem foarte bine și sperăm să fie la fel de bine și în continuare. Nu aș dori să spun dacă este o persoană publică sau nu, însă, pot spune că este o persoană alături de care mă văd. Drept dovadă, pot spune că este pentru prima dată când îmi asum, în adevăratul sens al cuvântului, o relație", a declarat Andreea, în exclusivitate pentru Click!.

Citește și Andreea Antonescu, despre ce nu ar putea ierta vreodată bărbatului iubit: «Asta m-a transformat în scorpia de azi» 

DECIZII ȘI PLANURI DE PLECARE

Artista ne-a povestit și despre planurile sale. Cântăreața a recunoscut că nu mai dorește să plece din țară pentru perioade lungi de timp, deoarece a realizat că locul său este în România, în lumina reflectoarelor.

Eu mai plec din țară, chiar și în State mai merg, însă pentru perioade mai scurte față de cum am făcut-o până acum. Nu aș mai pleca perioade lungi de timp. Nu doresc să mă mut din țară, pentru că mi-am dat seama, singură, într-un moment în care chiar mi-am pus întrebarea dacă sunt făcută pentru domeniul meu de activitate, și am preferat să mă retrag o perioadă pentru a mă regăsi, că nu mai doresc acest lucru. Mi-am dat seama că muzica este tot ce îmi doresc, publicul a fost alături de mine și mi-a dat încredere

Sunt foarte încântată că am avut concerte și asta e cea mai mare bucurie a mea. Pe lângă fetița mea, faptul că sunt pe scenă mă împlinește. Îmi place când văd publicul că îmi cântă piesele, e împlinirea mea ca și artist", ne-a spus cântăreața.

Andreea Antonescu nu renunță la scenă

Vedeta nu ar renunța la muzică nici dacă ar putea să o ia de la capăt. Este recunoscătoare că a putut face din pasiunea sa, o meserie.

Dacă ar fi să o iau de la capăt, cu siguranță as alege să fiu tot artistă, pentru că întotdeauna m-am simțit foarte norocoasă că am reușit să transform cea mai mare pasiune a vieții mele într-un job. Aș alege tot muzica și as face aceiași pași.

Eu am învățat un lucru, dacă ceva este să fie pentru tine, este pentru tine, indiferent de orice. Lucrurile nu trebuie forțate. Dacă trebuie să fie, va ajunge acolo, înt-un fel sau altul. Sunt domenii pentru fiecare, unii suntem făcuți pentru a face diverse lucruri, trebuie doar să acceptăm ideea în sine'', a adăugat aceasta.

Andreea Bălan și relația de prietenie

Nici despre prietena și colega sa de-o viață, Andreea Bălan, artista nu a ezitat să vorbească. Vedeta a zis că cele două vor mai avea proiecte împreună însă, deocamdată, le pregătește fanilor surprize pe cont propriu.

Am găsit două piese care mi-au plăcut. Abia aștept să merg să le înregistrez, sunt super încântată de ele. Să filmez videoclip, să o iau de la capăt, practic în acest cerc în care mă învărt de peste 24 de ani, mai nou.

Cu Andreea Bălan o să mai avem concerte și proiecte împreună, până una alta, ea este o altă jumătate a mea, eu a ei. Ne-am resemnat cu gândul că de 20 de ani și probabil și pentru 20 de ani de acum încolo, toate vor fi bune și frumoase'' a adăugat ea.

Andreea Antonescu și relațiile de iubire

Andreea Antonescu a avut o relație cu Traian Spak și au împreună o fetiță, pe Sienna. După o căsătorie ce a durat 8 ani, cei doi au decis să se despartă. Căsnicia a mers foarte bine la început, acesta fiind unul dintre motivele pentru care cântăreța a decis să se mute în Statele Unite, însă, la un moment artista s-a întors în țară alături de fiica ei, iar de atunci mariajul său a picat în declin. 

O altă relație de-a vedetei a fost ce cu Ștefan Manolache, alături de care a avut legătura de dragoste tumultoasă, însă, după câteva certuri și împăcări, drumurile lor s-au separat definitiv.

Andreea Antonescu este, din nou, îndrăgostită, și de data aceasta speră să aibă relația perfectă.

Citește și Andreea Antonescu, despre ce nu ar putea ierta vreodată bărbatului iubit: «Asta m-a transformat în scorpia de azi» 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net