Prezentatoarele TV, sub lupa hairstylistului Adi Constantin. Ce părere are despre coafura Andreei Esca

Ultima actualizare:

Adi Constantin, unul dintre cei mai apreciați hairstyliști din România și cunoscut pentru faptul că se asigură că podoaba capilară a multor arată impecabil, a vorbit despre coafurile unor nume importante din televiziune, iar cuvintele alese au fost lipsite de menajamente!

Andreea Esca, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, analizate de către stilistul Adi Constantin
Andreea Esca, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, analizate de către stilistul Adi Constantin

Andreea Marin, Andreea Esca și Mihaela Rădulescu sunt vedetele care au intrat sub lupa lui Adrian Constantin. Ce părere are despre celebra coafură a Andreei Esca și ce sugestii îi oferă Mihaelei Rădulescu.

Andreea Esca este cunoscută de o țară întreagă prin prisma buletinului de știri pe care îl prezintă la PRO TV, dar și a coafurii inconfundabile. Prezentatoarea are aceeași coafură de peste două decenii, însă iată care sunt sfaturile pe care i le oferă Adi Constantin pentru a avea un look fresh, impecabil. 

"Atunci când ești tunsă bob acest tip de bucle “wannabe” transformă tunsoarea și coafura într-una înbâcsită. Dacă domnia sa este plictisită de părul drept trebuie să abordeze un alt tip de onduleuri și anume valuri lejere tip waves", a declarat Adi.

image

Andreea Marin a fost criticată de către Adi Constantin. Hairstylistul i-a sugerat să renunțe la nuanța negru abanos a părului întrucât nu o avantajează deloc și creează o asprime a trăsăturilor. Mai mult decât atât, rădăcinile albe ale părului sunt foarte evidente atunci când este utilizată nuanța pe care o folosește Andreea Marin. 

"Pe premiza ca odată cu trecerea anilor culoarea închisă maturizează domnia sa poposește în niște nuanțe de păr care nu sunt pentru fizionomia acesteia! Iarăși tunsoarea bob cu aceste culori șterse nu fac decât să arate firul de par slăbit, fără ținută! O nuanță tip Chaterine Zeta Jones, în baza 4 ar arăta cu totul altfel", este de părere Adi. 

image

Nici Mihaela Rădulescu nu a fost ferită de comentariile stilistului! Adrian a menționat că sunt ani întregi de când îi sugerează discret Mihaelei Rădulescu la nuanța pe care o poartă pentru că nu reprezintă cea mai inspirată alegere. Adrian Constatin crede că negrul șters pe care îl poartă Mihaela Rădulescu nu contribuie la evidențierea trăsăturilor, iar vopsirea vârfurilor cu nuanțe de maro este, din nou, o decizie nefericită. 

image

"Desigur că sunt niște ani de când prin intermediul rubricilor mele îi tot sugerez Mihaelei Rădulescu să o ia drept exemplu pe Eva Longoria pentru a se inspira din nuanțele de castaniu-coniac pe care aceasta le promovează pentru Loreal, nicidecum acest negru șters cu vârfuri brownie. Culoarea părului trebuie să fie schimbată urgent", este concluzia lui Adi Constantin în ceea ce privește look-ul Mihaelei Rădulescu.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net