Ele sunt cele mai provocatoare știriste. Trei blondine cu decolteuri de infarct

Sunt veterane la pupitrul de ╚Ötiri ╚Öi le vezi diminea╚Ťa sau seara la tv. Prompte, coerente, dar mai ales, foarte sexy, Oana Andoni, Andreea Esca ╚Öi Iuliana Pepene sunt cele mai frumoase crainice ╚Öi prezentatoare de pe micile ecrane. Telespectatorii au o dilem─â: nu ╚Ötiu unde s─â mai fie aten╚Ťi. La ╚Ötirea prezentat─â sau la decolteurile lor naturale dar extrem de generoase. Iat─â poze cu superbele dive!

image png
Andreea Esca foto: Facebook

Z├ómbesc c├ónd prezint─â o ╚Ötire pozitiv─â ╚Öi devin serioase c├ónd este vorba despre un subiect delicat, grav. Le vezi diminea╚Ťa sau seara pe tv ╚Öi de multe ori sunt motivul pentru care ape╚Öi butonul de telecomand─â: te binedispun cu imaginea lor, sunt de╚Ötepte ╚Öi mai ales super sexy.

Andreea Esca, de peste 26 de ani la pupitrul ╚śtirilor Pro TV

Pe Andreea Esca parc─â o ╚Ötim de o ve╚Önicie, fiind una dintre cele mai longevive prezen╚Ťe din televiziunea rom├óneasc─â. De peste 26 de ani o vedem la pupitrul ╚Ötirilor Pro TV de luni p├ón─â vineri,  ├«n intervalul 19-19.45, cu acela╚Öi z├ómbet ╚Ö─âgalnic, aceea╚Öi piept─ân─âtur─â pe o parte, aceea╚Öi verv─â ╚Öi acela╚Öi decolteu sexy.

stanga
dreapta
andreea esca jpeg
andreea esca stiri jpg
alexandre eram si andreea esca au modificat planurile hotelului din cluj 0 jpeg
mario fresh alexia eram andreea esca alexandre eram jpeg
andreea esca vacanta in porumbacu de sus 1 jpeg
deschidere iuliana pepene jpeg
iuliana pepene jpeg
iuliana pepene png png

Trebuie s─â specific─âm faptul c─â Andreea ├«mpline╚Öte 50 de ani pe 29 august, ╚Öi este perfect natural─â, neatins─â de lama bisturiului. Cu toate acestea, bustul Andreei este ferm, generos ╚Öi ├«i permite s─â poarte bluze sau rochii decupate. Este c─âs─âtorit─â cu Alexandre Eram ╚Öi are doi copii majori, pe Alexia ╚Öi Aris, a╚Öa c─â Andreea este o so╚Ťie ╚Öi o mam─â foarte modern─â.

image

Oana Andoni, prezentatoare cu chip de Barbie

├Än acela╚Öi top al frumuse╚Ťilor naturale, se ├«ncadreaz─â ╚Öi colega ei, Oana Andoni, care prezint─â ╚Ötirile din weekend. Blondina, cu ochii ca smaraldul, s-a n─âscut pe 28 februarie 1978 ┼či vine din Ia┼či ╚Öi are doi copii. I se mai spune ┼či prezentatoarea cu chip de Barbie, ╚Öi are un trup pe m─âsur─â.

image

Bine├«n╚Ťeles c─â poarte ╚Ťinute sobre, taioare, unele ├«n culori mai calde, altele mai reci, dar accesoriul de baz─â este cu siguran╚Ť─â decolteul. Nu a existat vreo dat─â ├«n care Oana sa apar─â la pupitru purt├ónd vreo malet─â sau o alt─â ╚Ťinut─â care s─â fie la baza g├ótului. 

image

Iuliana Pepene, de la Meteo la Observator

Ultima, dar nu cea din urm─â, ci ├«n ordinea v├órstei, este Iuliana Pepene. Vedeta din ograda concurent─â este la polul opus experien╚Ťei celor dou─â veterane, ├«ns─â demonstreaz─â de pe acum c─â este una dintre prezentatoarele de ╚Ötiri de succes. Iuliana Pepene este originar─â din Bra╚Öov, s-a n─âscut pe 26 aprilie 1991 ╚Öi va ├«mplini 31 de ani. 

image

S-a ├«nscris la Intact Media Academy ┼či p├ón─â s─â finalizeze studiile a fost cooptat─â ├«n echipa Antenei 1, iar prima apari┼úie pe sticl─â a fost ca prezentatoare a ┼čtirilor din meteo, dup─â care a primit rolul de la Observator, unde telespectatorii o pot vedea de luni p├ón─â vineri, de la ora 6,  p├ón─â la 9 diminea╚Ťa. Mereu coafat─â p├ón─â la ultimul fir de p─âr, manichiura impecabil─â ╚Öi ╚Ťinute care ├«i dau un aer fresh. Iuliana este admirat─â pentru profesionalism fiind ├«n balan╚Ť─â cu imaginea de div─â sexy. Nici ea nu a suferit vreo interven╚Ťie estetic─â fiind una dintre divele naturale, dar cu care mama natura a fost destul de generoas─â. 

image
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
david webp
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
FotoJet (5) jpg
BeFunky collage (35) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
lavinia parva4 png
5 front bac toata clasa jpg
image
image
image
image
dana budeanu copii iunie 2022 jpg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
vladimir draghia jpg
lavinia parva4 png
BeFunky collage (36) jpg
FotoJet jpg