Ele sunt cele mai provocatoare știriste. Trei blondine cu decolteuri de infarct

Ultima actualizare:

Sunt veterane la pupitrul de știri și le vezi dimineața sau seara la tv. Prompte, coerente, dar mai ales, foarte sexy, Oana Andoni, Andreea Esca și Iuliana Pepene sunt cele mai frumoase crainice și prezentatoare de pe micile ecrane. Telespectatorii au o dilemă: nu știu unde să mai fie atenți. La știrea prezentată sau la decolteurile lor naturale dar extrem de generoase. Iată poze cu superbele dive!

Andreea Esca foto: Facebook
Andreea Esca foto: Facebook

Zâmbesc când prezintă o știre pozitivă și devin serioase când este vorba despre un subiect delicat, grav. Le vezi dimineața sau seara pe tv și de multe ori sunt motivul pentru care apeși butonul de telecomandă: te binedispun cu imaginea lor, sunt deștepte și mai ales super sexy.

Andreea Esca, de peste 26 de ani la pupitrul Știrilor Pro TV

Pe Andreea Esca parcă o știm de o veșnicie, fiind una dintre cele mai longevive prezențe din televiziunea românească. De peste 26 de ani o vedem la pupitrul știrilor Pro TV de luni până vineri,  în intervalul 19-19.45, cu același zâmbet șăgalnic, aceeași pieptănătură pe o parte, aceeași vervă și același decolteu sexy.

Trebuie să specificăm faptul că Andreea împlinește 50 de ani pe 29 august, și este perfect naturală, neatinsă de lama bisturiului. Cu toate acestea, bustul Andreei este ferm, generos și îi permite să poarte bluze sau rochii decupate. Este căsătorită cu Alexandre Eram și are doi copii majori, pe Alexia și Aris, așa că Andreea este o soție și o mamă foarte modernă.

image

Oana Andoni, prezentatoare cu chip de Barbie

În același top al frumuseților naturale, se încadrează și colega ei, Oana Andoni, care prezintă știrile din weekend. Blondina, cu ochii ca smaraldul, s-a născut pe 28 februarie 1978 şi vine din Iaşi și are doi copii. I se mai spune şi prezentatoarea cu chip de Barbie, și are un trup pe măsură.

image

Bineînțeles că poarte ținute sobre, taioare, unele în culori mai calde, altele mai reci, dar accesoriul de bază este cu siguranță decolteul. Nu a existat vreo dată în care Oana sa apară la pupitru purtând vreo maletă sau o altă ținută care să fie la baza gâtului. 

image

Iuliana Pepene, de la Meteo la Observator

Ultima, dar nu cea din urmă, ci în ordinea vârstei, este Iuliana Pepene. Vedeta din ograda concurentă este la polul opus experienței celor două veterane, însă demonstrează de pe acum că este una dintre prezentatoarele de știri de succes. Iuliana Pepene este originară din Brașov, s-a născut pe 26 aprilie 1991 și va împlini 31 de ani. 

image

S-a înscris la Intact Media Academy şi până să finalizeze studiile a fost cooptată în echipa Antenei 1, iar prima apariţie pe sticlă a fost ca prezentatoare a ştirilor din meteo, după care a primit rolul de la Observator, unde telespectatorii o pot vedea de luni până vineri, de la ora 6,  până la 9 dimineața. Mereu coafată până la ultimul fir de păr, manichiura impecabilă și ținute care îi dau un aer fresh. Iuliana este admirată pentru profesionalism fiind în balanță cu imaginea de divă sexy. Nici ea nu a suferit vreo intervenție estetică fiind una dintre divele naturale, dar cu care mama natura a fost destul de generoasă. 

image
image
image
image
image
image
image
pepe jpg
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net