Andreea Bălan, dezvăluiri dureroase după divorțul de George Burcea. Trăiește cu teamă

Divorțul de George Burcea a lăsat-o pe Andreea Bălan cu numeroase semne de întrebare cu privire la viața ei amoroasă. Singura relație pe care a mai încercat-o după divorțul de celebrul actor al producției „Wednesday” a fost cea cu Tiberiu Argint, care s-a încheiat după nici 2 ani. 

Separarea de George Burcea i-a lăsat Andreei Bălan o grijă în plus în privința vieții sentimentale. În cadrul unui podcast, artista a vorbit despre cât de greu este, pentru o femeie cu copii, să-și găsească un alt partener de viață. 

De ce trăiește cu teamă Andreea Bălan

Experimentând, de-a lungul timpului, numai relații eșuate și o căsnicie la fel de eșuată, Andreea Bălan a ajuns în punctul în care poate trage cele mai importante concluzii ale vieții sale. După despărțirea de George Burcea, artista a rămas cu cele două fetițe, iar asta, spune ea, face ca lucrurile să fie mai complicate din punct de vedere al refacerii vieții amoroase. 

Mai exact, Andreea Bălan a dezvăluit că pentru o femeie cu copii va fi întotdeauna mai greu să-și găsească un alt partener în locul tatălui copiilor și că numai un bărbat cu sentimente reale poate accepta o situație de acest gen și își poate asuma întreg „bagajul” cu care vine, la pachet, femeia divorțată. 

„După ce te desparți de tatăl copiilor, o femeie cu copii își reface mai greu viața, decât tatăl. Pentru că copiii sunt la tine, ca mamă, locuiești cu copiii ăia... Ca tu să-ți faci o altă relație, e un pic mai dificil, pentru că bărbatul respectiv trebuie să te ia cu copii cu tot, cu mamă, cu bone, cu tot ce ai tu. 

Andreea Bălan și George Burcea, în ziua nunții
Andreea Bălan și George Burcea, în ziua nunții

E un bagaj mare, pe care numai un bărbat adevărat poate să și-l asume și un bărbat care te iubește cu adevărat. Și, evident, durează acest proces... Nu este așa ușor. Tatăl, care o fi, nu vorbim de tatăl (n.r. George Burcea). În general, tații pleacă, se duc, văd copiii un weekend, două, trei și își refac viața mai ușor. 

Se cuplează, se mută cu persoana respectivă, iar copiii vin în vizită. Dar la mame e altceva, e mai greu. Și am decis să nu mai expun încercările mele, presei, că după aceea se spune că am fost cu ăla și n-a mers...”, a spus Andreea Bălan, în cadrul podcastului respectiv. 

Internauții, reacții de tot felul în mediul online

Pentru că bucățica din podcast a fost postată de Radu Țibulcă pe Instagramul său, internauții au reacționat, prin intermediul comentariilor, la declarațiile Andreei Bălan. 

Citește și - De ce nu și-a refăcut viața amoroasă Andreea Bălan: „Am mai avut o tentativă”

O tânără susține că la Andreea Bălan este, de fapt, problema. Că fiecare dintre foștii săi parteneri și-a refăcut viața, numai ea a rămas, cel puțin pe moment, singură.

„Această femeie chiar are o problemă!!! Înainte bărbații fugeau de ea pentru că se presupune că este o femeie puternică, iar acum pentru că are copii. Nu reconsideră că problema este a ei? Pentru că toți foștii săi parteneri și-au refăcut viața, în schimb de ea toți fug, mai devreme sau mai târziu”, a scris aceasta, într-un comentariu. 

Pe de altă parte, o altă internaută i-a luat apărarea Andreei Bălan, fiind de acord cu declarațiile artistei. 

„Adevărat, persoana la care rămân copiii își reface viața mai greu!”, a scris aceasta, la postarea lui Radu Țibulcă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Enceanu Tantareanu
banner ilinca vandici png
ianis hagi si elena nunta jpg
banner catalin botezatu png
Diskoteka Fun Factory jpeg
iulia vantur salman khan jpg
Cântăreața a realizat și o colecție de haine, de geci și tablouri pictate, unisex
image
actualitate.net
image
actualitate.net