Cine are grijă de Andreea Bălan în aceste momente?: „A știut tot timpul ce am avut pe suflet!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Andreea Bălan (38 de ani) este una dintre artistele care au reușit să-și facă un nume din forțele proprii. Cu toate astea, și femeile puternice au nevoie de un umăr de sprijin, iar dacă pe plan amoros nu prea a fost cu noroc, vedeta are sprijin necondiționat de la mama sa, cea care i-a fost alături pe tot parcursul vieții sale.

Mama Andreei Bălan, umărul pe care artista pune capul atunci când îi este greu

Prezentă la Gala Premiilor TV Mania, pentru a ridica premiul pentru cea mai bună emisiune de divertisment “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, împreună cu Ozana Barabancea (53 de ani) și Cristi Iacob (54 de ani), Andreea Bălan ne-a dezvăluit cine este persoana care o susține necondiționat. 

„Mama are trei fete, mama are grijă de casă, mama are grijă ce mâncăm, mama are grijă de tot. Fără ea nu aș putea să am cariera pe care o am acum și să am continuitate și să fac ceea ce fac. Este nevoie de un stâlp în casă și mama este stâlpul nostru și ea are grijă de casă... practic și de cumpărături și de absolut tot. Eu nu aș putea să vin la emisiuni, să plec, să mă întorc dacă nu era ea. Mama a știut tot timpul ce am avut pe suflet și ce m-a durut. Este foarte bine să fii prietenă cu mama sau cu unul dintre părinți.”, a declarat Andreea Bălan, pentru Click!.

Andreea Bălan este și ea, la rândul său, o mămică tare mândră de cele fetițe, Clara și Ella, pe care le are cu George Burcea (34 de ani).

„Fetițele sunt foarte bine, nu le lipsește absolut nimic și sunt fericite....sunt doi copii fericiți. Sunt la Școala de Muzică “George Enescu”, la grădiniță și grupa zero Ella, așa că vor urma cel mai probabil o carieră în muzică. O să le susțin dacă își doresc acest lucru. Abia aștept să fie mai mari să și cântăm împreună.”, a spus Andreea Bălan, pentru Click!

Andreea Bălan, ambiție de fier

Vedeta de la Antena 1, pe lângă faptul că are o carieră de invidiat și două fetițe – model,  este mereu atentă la felul în care arată. Așa că nu se neglijează, face sport, însă dansul este salvarea ei, căci îl practică zilnic.

„Fac sport în fiecare zi, nu mănânc multe prăjeli, multe dulciuri, doar așa de poftă. Întotdeauna am avut 49 de kilograme, acum cred că am 50 de kilograme. De 20 de ani am aceeași greutate. Nu este vorba de a fi exigent în acest caz, cu tine însuți, este vorba de a avea disciplină, trebuie să ai o disciplină atât fizică cât și mentală și chiar dacă ai chef sau nu ai trebuie să faci sport trebuie să faci. Pentru mine contează asta, deoarece fac acele acrobații la concerte cu Petrișor și dacă nu fac o perioadă ne coordonăm mai greu”, ne-a mai spus Andreea Bălan.

Multe persoane o admiră, altele o invidiază pentru succesul și cariera din televiziune, dar și în industria muzicală. Însă în spatele acestor realizări ale sale sunt și multe nopți nedormite și muncite.

„Este foarte multă muncă în spate. Eu cânt de la zece ani, iar de la 12 ani eram deja cunoscută în formula “Andre” și este foarte greu să te menții peste două decenii și să devii relevant și peste două generații, practic. Trebuie foarte multă disciplină și multă muncă și să nu te îmbeți cu apă rece, nici să te atașezi de proiecte care eșuează. Din eșec înveți, le iei ca pe niște lecții, mergi mai departe și te resetezi și o iei de la capăt”, a conchis pentru Click! Andreea Bălan.

Vezi si: Andreea Antonescu a eliminat-o din peisaj pe Andreea Bălan: „De data aceasta vor fi alți nași”

Click! spune

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, cei doi au împreună două fetițe, cea mai mare bogăție a lor.

„Oricum sunt învingătoare (n.r. – întrebată dacă a ieșit ea învingătoare) pentru că am aceste două fetițe extraordinare, iar indiferent de ce scrie în hârtia aia, că ok culpa mea, culpa lui, culpa comună, până la urmă s-a terminat. Fiecare își vede de viață separat și trebuie să avem grijă de acești doi copii separați, fiecare cum poate, evident.”, mărturisea Andreea Bălan, în podcastul lui Damian Drăghici.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

image
image
image
image
image
image
image png
image png
banner cristina spatar png
banner rona hartner 2 png
banner rona hartner inmormătare 3 png
banner rona hartner inmormantare 1 png
colaj rona aurel jpg
banner ziua nationala png