Andreea Antonescu a eliminat-o din peisaj pe Andreea Bălan: „De data aceasta vor fi alți nași”

Ultima actualizare:

Andreea Antonescu și Andreea Bălan se cunosc de când erau două tinere care cucereau top-urile muzicale din România. Tocmai de aceea, nimeni nu s-ar fi așteptat ca blondina de la „Te cunosc de undeva” să rateze „rolul” de nașă pentru al doilea copil al colegei de trupă.

Andreea Antonescu, decizie surprinzătoare în privința Andreei Bălan
Andreea Antonescu, decizie surprinzătoare în privința Andreei Bălan

Andreea Antonescu a surprins prin decizia anunțată recent. Vedeta în vârstă de 40 de ani și jurnalistul Victor Vrînceanu se pregătesc pentru venirea pe lume a copilului, dar și pentru botez.

Cei doi și-au ales deja nașii bebelușului, iar, surprinzător, Andreea Bălan, prietena de-o viață și partenera de scenă a viitoarei mămici, nu va fi nașă. „De data aceasta vor fi alți nași”, a spus artista la emisiunea „Xtra Night Show”.

Andreea Bălan nu va fi nașă pentru copilul Andreei Antonescu

Trebuie precizat că Andreea Bălan a avut acest rol în trecut, atunci când a botezat-o pe Sienna, fiica Andreei Antonescu cu Traian Spak. 

În intervenția de la Antena Stars, viitoare mămică a vorbit și despre o eventuală nuntă cu actualul iubit, Victor Vrînceanu. Momentan, Andreea lasă lucrurile să meargă lin și se ocupă de evenimente speciale care se apropie în viața ei.

„Stai să le luăm treptat, stai să terminăm cu sarcina, cu botezul și după vedem ce ne rezervă viața”, a precizat cântăreața.

Cum se simte și ce pofte are Andreea Antonescu

Andreea Antonescu a anunțat că este însărcinată pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce s-a întors din America Express. Momentan, vedeta nu are deloc probleme cu sarcina.

„E foarte ușor, deși mă așteptam să fie un pic mai greu, pentru că au trecut câțiva ani buni. E foarte ușor! Sunt super mândră de tot ce trăiesc acum”, a spus cântăreața la Antena Stars.

Iubita jurnalistului Victor Vrînceanu are însă câteva pofte normale pentru această perioadă prin care trece.

„În momentul de față, exact că al unei femei însărcinate. Pur și simplu mănânc ceea știu că este sănătos. Nu am avut pofte, nu pot să zic că sunt lucruri pe care le refuz. Mănânc în continuare și ciocolată, ceea ce fac de o viață”, a declarat Andreea Antonescu pentru Xtra Night Show.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net