Cât de mult s-a transformat Andreea Antonescu după cele 5 luni de sarcină!

Andreea Antonescu a uimit pe toată lumea atunci când a anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil, pe care îl are cu un cunoscut jurnalist, prezentatorul TV Victor Vrînceanu. Vedeta se află în America, de unde postează fotografii în care se vede clar o transformare a corpului său.

Andreea Antonescu
Andreea Antonescu

Andreea Antonescu a ținut ascunsă o perioadă destul de îndelungată relația cu noul iubit, însă de când a anunțat că este însărcinată, jumătatea brunetă a trupei Andre postează fotografii în ținute cât mai strâmte, care îi scot burtica în evidență. Vedeta arată într-o formă de zile mari și nu se ferește să se pozeze în ipostaze cât mai îndrăznețe.

Vezi și: Andreea Antonescu divorțează! Gestul de necrezut făcut de fostul soț, Traian Spak, după ce a aflat că artista e însărcinată

Recent, Andreea a împărtășit cu fanii o fotografie în care se află în America și este îmbrăcată într-o rochie mulată, scurtă. Se poate observa că aceasta este într-o formă fizică de invidiat, la care se adaugă un zâmbet larg, dovadă a faptului că artista este în culmea fericirii datorită minunii pe care o va aduce pe lume.

Fanii nu s-au abținut și au lăudat-o pe Andreea pentru felul în care arată, remarcând că i-au crescut sânii.

,,Ți-au mai crescut sânii", ,,Superbă!", ,,Andreea după burtică pare că vei avea un băiețel 🥰 Sarcină ușoară", au fost doar câteva dintre comentariile urmăritorilor. 

Andreea Antonescu, divorț de fostul soț

Andreea Antonescu și Traian Spark s-au căsătorit în 2011, iar după șapte ani de căsnicie au decis că este mai bine să se despartă. Deși nu mai sunt împreună de patru ani, cei doi reușesc abia acum să se despartă și în acte. Vedeta și Traian au ajuns la o înțelegere, având în vedere că vedeta trebuie să nască, iar divorțul pe care-l amână de câțiva ani se va concretiza.

Stabilit departe de România, în State, omul de afaceri a făcut un gest surprinzător și va veni în țară să divorțeze, tocmai pentru ca bebelușul să poarte numele tatălui, a lui Victor Vrînceanu.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net