George Burcea și Viviana, surpriză pentru fiica actorului! Andreea Bălan nu s-a lăsat mai prejos

Ultima actualizare:

George Burcea a sărbătorit ziua de naștere a fiicei sale, Ella Maya, mezina familiei, care a împlinit 6 ani. Actorul a fost extraordinar de entuziasmat că se poate bucura alături de micuțe, cu ocazia acestui moment special, de la care nu a lipsit și iubita sa, Viviana Sposub.

George Burcea și Viviana, zi de naștere pentru fiica actorului
George Burcea și Viviana, zi de naștere pentru fiica actorului

George Burcea s-a simțit în culmea fericirii, căci pe 9 octombrie a celebrat alături de fiicele, sale ziua de naștere a mezinei Ella Maya, care a făcut șase anișori. Actorul a trecut printr-o serie de scandaluri cu mama celor două copile, fosta sa soție, Andreea Bălan, în care miza a fost custodia celor două micuțe, așa că actorul s-a bucurat de fiecare clipă petrecută alături de fetițe. 

Citește și: Andreea Bălan, reacție la acuzațiile lui George Burcea! Artista ia măsuri în instanță

George Burcea s-a străduit să facă din ziua de naștere a fiicei sale, Ella Maya, un eveniment cu adevărat memorabil așa că nu s-a dat în lături de la nimic. Tatăl celor două fetițe a dorit ca totul să fie absolut perfect și să demonstreze fiicelor sale cât de mult le iubește. Ce poate fi un cadou mai frumos pentru o fetiță de șase ani, decât să-și vadă tatăl costumat în personajul de desene animate preferat. 

Nu rata nici: George Burcea a reacționat la acuzațiile Andreei Bălan: «Consider ca mi s-a declarat război»

George Burcea a apelat la talentul său de actor și a făcut o «reprezentație» în fața micuțelor, în rolul îndrăgitului personaj din desenele animate Frozen. Actorul a dat viață lui Olaf, simpaticul om de zăpadă.

Hai să afli și: Andreea Bălan, acuzații grave la adresa lui George Burcea: ,,Nu e prima dată când vine beat"

 Fiicele actorului, Ella Maya și Clara, au fost extraordinar de fericite să-și vadă tatăl în această ipostază. Burcea a avut-o alături și pe iubita sa, Viviana Sposub, care a petrecut clipe superbe în compania actorului și a fiicelor sale. 

George Burcea a transmis un mesaj adorabil pentru Ella Maya, alături de imagini de colecție împreună cu cele două copile. 

«6 ani de Lăptic🍼 Ella Maya, la mulți ani! Te iubesc! Vă iubesc!», a scris actorul pe social-media. 

Acesta a transmis un mesaj foarte special și emoționant, partenerei sale, Viviana Sposub. 

«Familia mea,♥️ Vă iubesc și vă mulțumesc pentru fiecare clipă! 6 ani de lăptic/2 ani de…Vivian». 

Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru fiica sa

Nici Andreea Bălan nu s-a lăsat mai prejos de ziua fiicei sale, Ella Maya. Artista a transmis și ea un mesaj superb micuței cu ocazia zilei de naștere. 

  «Azi s-a nascut cea dintai iubita a mea, Ella Maya, cea mai calda si sensibila fiinta din viata mea, o minune de copil care ne implineste la cel mai profund nivel❤️Azi face 6 ani si sunt atat de fericita si recunoscatoare pentru acesti 6 ani din viata mea!Maine facem o super petrecere si abia astept sa ne distraaam»

Andreea Bălan l-a acuzat pe George Burcea că a apărut beat la ușa ei

George Burcea a avut de-a face recent cu mai multe acuzații din partea fostei soții, Andreea Bălan, în care aceasta declara că actorul a apărut beat, atunci când a venit să le ia pe fiicele sale. Actorul a reacționat vehement la aceste afirmații și a subliniat că fosta soție îl denigrează public pentru ca autoritățile să-i acorde ei, custodie exclusivă asupra fiicelor. Acesta a subliniat că va lua măsuri legale împotriva acuzațiilor Andreei Bălan. 

«Am trimis notificare împreună cu avocații și am cerut să fie făcute publice “dovezile video”, având în vedere că toată casa dumneaei este împânzită de camere de luat vederi. Dar poate văzând și ea filmările, a realizat că minciuna are picioare scurte (având în vedere că ea nu era prezentă când am luat fetițele și nu a fost niciodată, singura interacțiune fiind de fiecare dată cu bunica fetelor).

Ar mai fi multe de zis, dar prefer să rezolv totul în instanță așa cum am făcut și până acum și așa cum am reușit să îmi obțin dreptul de a mă putea bucura de minunile vieții mele, Ella și Clara. Mama lor consideră că decizia judecătorilor de a oferi custodie comună este o înfrângere pentru ea, dar ce nu realizează este că această decizie este cel mai mare câștig pentru fetițe!» a scris George Burcea pe Facebook.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net