Andreea Bălan, reacție la acuzațiile lui George Burcea! Artista ia măsuri în instanță

Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea nu pare că se va încheia prea curând. După ce artista l-a acuzat inițial că a venit să ia fetițele în stare de ebrietate, actorul a făcut o postare pe rețelele de socializare în care a mărturisit că Andreea minte. Cântăreața nu a mai stat pe gânduri și a dat noi declarații, în care a mărturisit că singurul care încearcă să facă afirmații false este chiar fostul soț.

andreea balan si george burcea nunta jpeg
Georgea Burcea și Andreea Bălan

Andreea Bălan a mărturisit că deși George Burcea are un program în care își poate vedea fetițele, acesta nu o face. Chiar și în august, atunci când a fost luna sa de vacanță, fostul soț al Andreei le-a văzut pe Ella și Clara doar două ore.

Vezi și: Reacția fabuloasă a lui Misty după ce a dat nas în nas cu Andreea Bălan

Artista a mai spus și că el încearcă să inducă faptul că în cazul custodiei exclusive i se iau copiii, lucru total neadevărat.

„Contrar iubirii pe care o afișează public, el își vede fetițele foarte rar și nu respectă programul de 2 weekenduri pe lună.

Din mai până în prezent, fetele au dormit la el doar 12 zile, iar în luna august, care era luna sa de vacanță, a venit să le vadă doar 2 ore. Cât am fost eu plecată în America Express, le-a luat în total 9 zile (în 2 luni), mama fiind cea care a avut grijă de ele. Eu sunt obligată de sentința primei etape a procesului de divorț, să îi dau fetițele, weekendurile 1 cu 3 din fiecare lună, indiferent de cum se prezintă atunci când le ia (în ebrietate).

În cazul custodiei exclusive, el nu ar fi decăzut din drepturi și nu i se iau copiii (așa cum încearcă să inducă în eroare publicul). Are aceleași weekenduri și vacanțe”, a declarat  Andreea Bălan pentru spynews.ro.

Andreea Bălan consideră că George Burcea îi face rau atât ei, cât și mamei sale, iar din păcate pentru că nu există înțelegere, va trebui să apeleze la instanță pentru fiecare minciună spusă de acesta.

„Din pacate, situația dintre noi nu se poate ameliora și nu putem comunica decent, deoarece ne jignește constant, atât pe mine cât și pe mama mea și face totul intenționat ca să ne supere.

Totodată, are nenumarate notificări în care i se cere să nu mai mintă presa și să fie un tată responsabil. De acum, orice minciună va fi taxată în instanța”, a mai spus cântăreața.

Căsnicia Andreei Bălan cu George Burcea

După 5 ani de relație și doar câteva luni de căsnicie, în anul 2020, George Burcea și Andreea Bălan au divorțat. Cei doi au fost nevoiți să păstreze legătura întrucât au împreună două fetițe, însă au avut doar scandaluri.

La câteva luni de la despărțire, George Burcea a participat la o emisiune, unde a cunoscut-o pe Viviana Sposub, iar de atunci formează un cuplu cu aceasta. 

Dacă fostul soț și-a refăcut imediat viața, Andreea a stat singură o perioadă, iar apoi s-a cuplat cu Tiberiu Argint, de care s-a despărțit ulterior.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Merisoreanu si Ionela Prodan
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Sanziana Buruiana party 2 jpg
militari rusi sursa ministerul apararii din rusia (4) jpg
masti de protectie jpeg
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg