Viviana Sposub, surpriză în direct, de la George Burcea! Ce cadou i-a făcut actorul

Ultima actualizare:

Viviana Sposub, prezentatoarea emisiunii „Dimineața cu noi", de la Kanal D, a împlinit pe 21 iunie 25 de ani, iar suprizele s-au ținut lanț pentru ea. Iubitul ei, actorul George Burcea, a fost cel care a dat startul petrecerii, chiar în platoul emisiunii matinale. 

Viviana Sposub a împlinit 25 de ani pe 21 iunie
Viviana Sposub a împlinit 25 de ani pe 21 iunie

Viviana Sposub a fost sărbătorita zilei de 21 iunie. Așa cum era de așteptat, George Burcea nu a lăsat ca ziua să treacă într-un mod banal, ci și-a surprins iubita chiar la locul de muncă! Actorul a intrat în platou cu un buchet de flori și cu un tort, însoțit de sora Vivianei, dar și de artistul Dan Bursuc, desemnat cu întreținerea unei atmosfere festive! 

Citește și: Viviana Sposub se gândește serios la întemeierea unei familii 

George Burcea i-a făcut o urare Vivianei, iar momentul în care i-a transmis cele mai bune gânduri a fost plin de emoție. Un cadou neașteptat a venit, însă, din partea manelistului Dan Bursuc care, i-a transmis, în direct, că este interesat de o viitoare colaborare. 

„Aș vrea să o felicit pentru ambiția pe care o are. Visurile ei și le îndeplinește. Chiar mi-a intrat la suflet fetița asta și i-am spus, hai să fii prezentatoare și apoi solistă. Vom face un proiect special împreună”, au fost cuvintele lui Dan Burusuc.

Vezi și: Viviana Sposub și George Burcea au o relație tumultoasă 

Înainte de a intra în platoul emisiunii, George Burcea și Dan Bursuc s-au filmat în fața studioului Kanal D, iar actorul a distribuit clipul video pe pagina personală de Instagram. 

Nu doar George Burcea a fost cel care a luat-o prin surprindere pe Viviana, ci și colegul ei de platoul, comediantul George Tănase. Cadoul pe care l-a primit din partea acestuia nu a fost unul material.

George Tănase a făcut ceea ce știe cel mai bine, adică glume pe seama sărbătoritei. Viviana nu s-a supărat deloc din pricina momentul comic, din contră, a râs cu poftă și i-a mulțuit colegului pentru discursul plin de glumițe. 

„Puțină lume știe că Viviana Sposub este o persoană respectuoasă, cum îi stă bine unui botoșenean venit în Capitală. În primul an în București a dat bună ziua tuturor oamenilor de la metrou", a fost una dintre glumele făcute de George Tănase. 

Viviana Sposub este cu 10 ani mai mică decât George Burcea

George Burcea și Viviana Sposub formează  un cuplu de peste un an. Între ei există o diferență de vârstă de 10 ani, dar acest lucru nu pare să stea în calea iubirii lor. Cei doi fac o echipă de nota zece și se suțin la bine și la rău.

Locuiesc deja împreună, iar în cuplul lor nu există certuri serioase, ci doar mici conflicte pornite din motive banale, după cum povestea Viviana. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep jpg
image
image
image
image
image
image
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net