Viviana Sposub, decolteu abisal, la un eveniment monden! Ce a purtat George

Vedetele din showbizul românesc s-au aranjat, și-au scos din garderobă cele mai frumoase ținute și au participat joi seara, 2 iunie, la petrecerea organizată de către publicația Viva! Între invitați s-au numărat și simpaticii George Burcea și iubita acestuia, prezentatoarea Viviana Sposub. 

George Burcea și Viviana Sposub formează un cuplu de peste un an
George Burcea și Viviana Sposub formează un cuplu de peste un an

Povestea de dragoste dintre Viviana Sposub și George Burcea continuă în aceeași notă în care a debutat. Cei doi formează o echipă și acasă, dar și atunci când vine vorba despre activitățile profesionale. Dovada că îndrăgostiții sunt de nedespărțit? Participă împreună și la evenimentele mondene, acolo unde nu pot trece neobservați!

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea au o relație tumultoasă

George Burcea și Viviana Sposub au participat la petrecerea Viva!, dar nu oricum, ci purtând ținute asortate, în nuanțe de albastru. Viviana a ales o rochie cu un decolteu abisal, într-o nuanță de bleu, în timp ce George Burcea a purtat o bluză bleu și un sacou albastru închis. Nu degeaba Viviana Sposub a ajuns departe în emisiunea „Bravo, ai stil"!

George Burcea și Viviana Sposub au participat la petrecerea Viva!
George Burcea și Viviana Sposub au participat la petrecerea Viva!

Frumoasa prezentatoare a demonstrat și de această dată că nu dă greș atunci când vine vorba despre modă și tendințe, așadar și-a purtat părul liber, dat pe spate și a avut un wet look, în vogă și în rândul vedetelor de la case mai mari. 

Vezi și: Viviana Sposub, declarații despre George Burcea și planurile de viitor

Deși între Viviana Sposub și George Burcea există o diferență de vârstă de 10 ani, cei doi găsesc întotdeauna o cale de a se înțelege. Prezentatoarea are numai vorbe bune la adresa bărbatului pe care îl iubește, deși recunoaște că micile certuri nu lipsesc din relația lor. Împărtășesc aceeași viziune și sunt cei mai buni prieteni înainte de a fi iubiți, iar acest lucru este foarte important, susține Viviana. Motivele pentru care uneori se iau la ceartă sunt unele insignifiante, precum aflarea răspunsului la întrebările de tipul „cine spală vasele" sau „cine duce gunoiul". 

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii „Ferma. Orășeni versus săteni", însă au început o relația abia după ce au părăsit competiția. Locuiesc împreună și se sprijină reciproc, așadar George nu a refuzat să participe la Bravo, ai stil pentru a dansa alături de Viviana atunci când ea concura în emisiunea dedicată împătimitelor de fashion.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net