Reacția fabuloasă a lui Misty după ce a dat nas în nas cu Andreea Bălan

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Întâlnire de gradul 0 între Andreea Bălan și Misty, femeia care i-a distrus relația cu Keo, la petrecerea Elle. Am fost și noi prezenți la eveniment, așa că nu am ocolit să o întrebăm direct pe soția lui Keo dacă are ceva de împărțit cu jurata „Te cunosc de undeva”. 

Misty nu-i poartă pică Andreei Bălan. Oare invers e la fel?

În 2014, despărțirea dintre Andreea Bălan și Keo, după aproape nouă ani de relație, a ținut prima pagină a ziarelor tabloide! Având în vedere că ruptura lor s-a produs după ce Misty, pe atunci o tânără artistă anonimă, s-a cuplat pe ascuns cu iubitul Andreei Bălan. 

Interesant și: Video EXCLUSIV! Acasă la KEO și la Misty! Cum compune artistul muzică, alături de fiica lui

Timpul a trecut și iată că aceste lucruri au fost date uitării, cel puțin de către iubita lui Keo, cu care urmează să facă și nunta. Prezente amândouă la evenimentul revistei Elle, Andreea Bălan și Misty au dat nas în nas, cu toate că s-au evitat elegant. Atât soția lui Keo, cât și jurata „Te cunosc de undeva” și-au văzut fiecare de treabă, fără să interacționeze. Misty ar fi salutat-o, dacă ar fi avut ocazia. Sau i s-ar fi dat. Oare Andreea Bălan ar fi făcut la fel?

Trebuie să vezi și: EXCLUSIV! Misty, siluetă de nota 10 în costum de baie! Cum s-a distrat cu fetița la mare

Dacă mă întâlnesc cu Andreea (n.r – care era la trei metri de ea) aici, o voi saluta! Eu las loc de bună-ziua cu toată lumea, pentru că așa este frumos și civilizat și cred că am depășit de mult aceste lucruri. Au trecut foarte mulți ani de atunci. Nu mai este cazul, avem copii și familii”, a declarat Misty pentru Click!.ro.

Misty a slăbit din cauza fetiței

Simpatica parteneră a lui Keo ne-a mai dezvăluit cât de mult a fost afectată de faptul că fiica sa, Arya s-a acomodat greu la grădiniță.

„Am mai slăbit puțin, da, este adevărat! Oricum, eu vara sunt mai slabă, mereu am oscilat așa, iar iarna am câteva kilograme în plus pentru că, asta este, stăm mai mult pe acasă, mâncăm mai bine, mai gras. Însă, anul acesta am slăbit mai mult, pentru că a fost întregul proces de adaptare la grădiniță al fetiței noastre și câteva săptămâni nu prea am dormit și m-am stresat un pic și nu am mâncat foarte mult. Adormea plângând și avea coșmaruri seara. S-a adaptat mai greu, pentru că eu am stat prea mult cu ea, am stat patru ani și jumătate cu Arya, nu a dormit o noapte fără mine! Am fost foarte posesivă în primii doi ani!”, a declarat Misty, pentru Click!

Află și: INTERVIU Misty, viață de basm alături de Keo și de micuța Arya: "Îi ador, sunt universul meu"

Când fac nunta Misty și Keo

Misty ne-a mai dezvăluit că speră să facă nunta cu Keo, căci a trecut deja mult timp de când sunt împreună.

„Sunt întrebată des de nuntă! Abia aștept să fac nunta, să văd ce mă întrebați după aceea... probabil de un al doilea copil. Cred că anul viitor o să fie nunta! Până acum a fost și pandemia, tot timpul a apărut câte ceva. Acum este o prioritate acest lucru! Îmi doresc să fiu mireasă tânără și îmi doresc să îmbrac acea rochie superbă și să fiu prințesă pentru Arya, care își dorește să mă vadă mireasă”, a declarat Misty, pentru Click!

Interesant și: Misty, pentru prima dată cu fetița lui Keo la TV! Ce zice artista despre căsătorie: "E ușor frustrant”

Keo, relație de aproape 9 ani cu Andreea Bălan

Keo, pe numele lui real Cosmin Mustață, a avut, în trecut, o relație cu Andreea Bălan, care a fost foarte mediatizată, mai ales că s-au despărțit scandalos după 9 ani de iubire.

După separarea lui Keo de jurata „Te cunosc d undeva”, artistul a rămas într-o relație cu Misty, pe numele ei real Alexandra Pavel. Ea a activat în trecut în trupa Senzual, după care și-a început cariera solo sub acest nume, în 2011.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net