Misty, pentru prima dată cu fetița lui Keo la TV! Ce zice artista despre căsătorie: "E ușor frustrant”

Ultima actualizare:

    Misty și Keo sunt împreună de 8 anifoto: Instagram
Misty și Keo sunt împreună de 8 anifoto: Instagram

Keo și Misty formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Ce doi au o relație de opt ani și sunt de nedespărțiți de trei ani și jumătate de când fetița lor, micuța Arya, a venit pe lume. Misty a venit, în premieră, cu fiica ei la „Teo Show” și a vorbit despre căsătoria cu Keo, care se lasă așteptată.

Misty (31 de ai) și Keo (42 de ani) trăiesc, de mai mult timp, o frumoasă poveste de dragoste însă, până acum, cei doi nu au făcut pasul cel mare. S-au logodit în 2016 și au împreună o fetiță superbă, Arya, în vîrstă de 3 ani și 6 luni. Deși relația lor durează de opt ani, cei doi nu s-au căsătorit, în ciuda presiunilor pe care le-au avut de suportat din partea celor din jurul lor.

Misty: "Keo e discreția în persoană"

„E ușor frustrant, se creează o presiune, toată lumea mă întreabă când ne căsătorim. Această întrebare mă face să mă simt inconfortabil. Mai sunt și certuri între noi, ca în orice cuplu, dar le rezolvăm”, a declarat Misty, la Kanal D. Deși Keo preferă discreția totală în ceea ce privește relația lor, Misty a făcut o excepție și a venit, în premieră, cu fiica lor, micuța Arya, în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D. ”Keo e discreția în persoană. De la el am învătat și eu să fiu mai discretă. Dar mai dau din casă uneori. Fetița cântă cu tati, preferatul ei e Michael Jackson, o să calce pe umele noastre, pentru că ea cântă și dansează non stop”, a mai spus cântăreața.

Relația dintre Keo și Misty a început în urmă cu 8 ani, atunci când solistul trăia încă o poveste de dragoste cu Andreea Bălan. Keo a trăit, însă, o viaţă amoroasă dublă! Când nu era cu iubita oficială, Andreea Bălan, cântăreţul o căuta pe Misty, femeia cu care are acum o fetiță și cu care și-a format o familie.

Citește și:

INTERVIU Misty, viață de basm alături de Keo și de micuța Arya: "Îi ador, sunt universul meu"

Ce nume frumos au ales Keo şi Misty pentru fetiţa lor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
euro valuta bani pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net