Misty, pentru prima dată cu fetița lui Keo la TV! Ce zice artista despre căsătorie: "E ușor frustrant”


    Misty și Keo sunt împreună de 8 anifoto: Instagram
Misty și Keo sunt împreună de 8 anifoto: Instagram

Keo și Misty formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Ce doi au o relație de opt ani și sunt de nedespărțiți de trei ani și jumătate de când fetița lor, micuța Arya, a venit pe lume. Misty a venit, în premieră, cu fiica ei la „Teo Show” și a vorbit despre căsătoria cu Keo, care se lasă așteptată.

Misty (31 de ai) și Keo (42 de ani) trăiesc, de mai mult timp, o frumoasă poveste de dragoste însă, până acum, cei doi nu au făcut pasul cel mare. S-au logodit în 2016 și au împreună o fetiță superbă, Arya, în vîrstă de 3 ani și 6 luni. Deși relația lor durează de opt ani, cei doi nu s-au căsătorit, în ciuda presiunilor pe care le-au avut de suportat din partea celor din jurul lor.

Misty: "Keo e discreția în persoană"

„E ușor frustrant, se creează o presiune, toată lumea mă întreabă când ne căsătorim. Această întrebare mă face să mă simt inconfortabil. Mai sunt și certuri între noi, ca în orice cuplu, dar le rezolvăm”, a declarat Misty, la Kanal D. Deși Keo preferă discreția totală în ceea ce privește relația lor, Misty a făcut o excepție și a venit, în premieră, cu fiica lor, micuța Arya, în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D. ”Keo e discreția în persoană. De la el am învătat și eu să fiu mai discretă. Dar mai dau din casă uneori. Fetița cântă cu tati, preferatul ei e Michael Jackson, o să calce pe umele noastre, pentru că ea cântă și dansează non stop”, a mai spus cântăreața.

Relația dintre Keo și Misty a început în urmă cu 8 ani, atunci când solistul trăia încă o poveste de dragoste cu Andreea Bălan. Keo a trăit, însă, o viaţă amoroasă dublă! Când nu era cu iubita oficială, Andreea Bălan, cântăreţul o căuta pe Misty, femeia cu care are acum o fetiță și cu care și-a format o familie.

Citește și:

INTERVIU Misty, viață de basm alături de Keo și de micuța Arya: "Îi ador, sunt universul meu"

Ce nume frumos au ales Keo şi Misty pentru fetiţa lor!

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
cub theo rose anghel damian png
cub rona hartner png
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
FotoJet (4) jpg
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre