Misty și Keo fac nunta, în sfârșit! „Nu a fost să fie”

Ultima actualizare:

Misty și Keo sunt împreună de mai bine de 8 ani, iar artistul a cerut-o în căsătorie pe partenera lui în urmă cu aproximativ 5 ani. Între timp au devenit părinți și nu au apucat să facă nunta, lucru care iată că este pe cale de a se schimba.

Misty a vorbit în premieră despre nunta cu Keo, eveniment la care încep să se gândească din ce în ce mai des. Solista spune că nu au făcut acest pas până acum căci nu au considerat căsătoria o prioritate. Au avut alte lucruri de pus la punct, mai ales că s-au mutat în casă nouă relativ recent.

Nu rata: EXCLUSIV! Misty, siluetă de nota 10 în costum de baie! Cum s-a distrat cu fetița la mare

Nu se știe dacă marele eveniment va fi organizat în acest an, dar e cert că va avea loc în curând, mai ales că Misty și Keo își doresc o nuntă restrânsă, la care să participe doar apropiații.

Când se căsătoresc Misty și Keo? Artista a dat din casă!

„Nu ne-am căsătorit în secret, dar avem de gând să facem pasul acesta. Nu a fost să fie! A fost pandemia. Cererea în căsătorie a fost într-un an, de ziua mea, atunci când am făcut 25 -26 de ani, acum având 32. Mi-a făcut petrecere surpriză, am ajuns acasă și când am crezut că s-au terminat toate surprizele, a urmat cererea în căsătorie.

Nu știu dacă anul acesta ne căsătorim, am avut multe lucruri de finalizat prin casă, curte, am avut alte priorități. Se va întâmpla curând, pentru că îmi doresc să fiu încă tânără și frumoasă.”, a declarat Misty, pentru revista VIVA.

Citește și: Video EXCLUSIV! Acasă la KEO și la Misty! Cum compune artistul muzică, alături de fiica lui

Ce relație are fosta cântăreață cu soacra ei

Mai mult, chiar dacă părinții lui Keo sunt stabiliți în Elveția, aceștia fac parte în mod activ din viața nepoatei și viitoarei nore. Misty vorbește admirativ mai ales despre mama partenerului său, cu care spune că are o relație de invidiat. Totodată, pentru a sublinia apropierea dintre ei, Keo și-a dorit ca fetița lui și a lui Misty, Arya, să poarte și numele mamei sale, Violeta.

„Acesta este un inel oferit de mama lui Keo, inelul de la el este din aur alb și, în ultimul timp, îmi place foarte mult aurul galben și le mai schimb. E un inel din familie, am înțeles că a fost al bunicii lui Keo și mama lui și-a dorit ca viitoarea lui soție să îl poarte (...).

Țin foarte mult la mine și eu țin foarte mult la ei, e și distanța aceasta care ne face să ne fie dor unii de ceilalți. Sunt înnebuniți după Arya, singura nepoată, nu știu ce pofte să îi mai facă”, a mai spus Misty, pentru sursa citată anterior.

După despărțirea lui Keo de Andreea Bălan, bărbatul a cunoscut-o pe Alexandra Pavel. Frumoasa blondă a devenit „Misty” în anul 2011, când a renunțat la trupa Senzual și și-a început cariera solo. Între timp a renunțat la muzică, a devenit mamă, iar acum își dorește să devină logoped sau terapeut cu acte în regulă, mai ales că a absolvit facultatea de Psihologie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net