Video EXCLUSIV! Acasă la KEO și la Misty! Cum compune artistul muzică, alături de fiica lui

Ultima actualizare:

Keo este un familist convins și, pentru că traversăm o perioadă foarte ciudată, din cauza pandemiei, artistul preferă să petreacă mai mult timp acasă la el, împreună cu fetele lui. De altfel, Keo a rărit ieșirile de când cu Coronavirusul și face tot ce poate pentru a se proteja atât pe el, dar mai ales pe Misty și pe Arya. Click! vă invită în universul lui Keo, chiar acasă la el!

Keo, Misty și fiica lor, Arya. Foto: Instagram
Keo, Misty și fiica lor, Arya. Foto: Instagram

Keo și-a amenajat studioul muzical la subsolul vilei în care locuiește și atunci când simte nevoia de o pauză poate oricând să socializeze cu fetița sa, în vârstă de 4 ani, Arya, și cu soția lui, Misty, care este o mamă dedicată.

Click! a intrat în universul lui Keo și în posesia unui clip în care se vede cum acesta compune la el în studio, iar micuța Arya dansează pe muzica tatălui. E clar că e pasionată de muzică de mică, fiind atrasă de microfon și moștenind din aptitudinile celor doi părinți artiști. Arya cântă și dansează toată ziua și adoră să stea la pian, lângă tatăl ei.

Micuța Arya este topită după tatăl ei

La rândul său, Keo, este foarte atașat de fiica lui, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care a ales să își amenajeze studioul și camera de lucru la el acasă. Cei doi, tată și fiică, se bucură unul de prezența celuilalt, ba chiar se și îmbrățișează la finalul videoclipului, fetița fiind vizibil topită după părintele său, pe care îl acoperă cu pupici.

Keo și Misty sunt mai fericiți ca niciodată, după o relație de mai bine de 7 ani, mai ales de când au devenit părinți. Și-au creat oaza lor de liniște și le place să petreacă mult timp împreună, în familie. Keo este vecin cu celebra Teo Trandafir, pe care artistul o adoră!

Într-un interviu pentru Click!, Misty (32 de ani) declara cât este de îndrăgostită de Keo și ce tătic minunat este acesta. "Îl iubesc nespus de mult, el și Arya sunt universul meu. Mă fac cea mai fericită! Îi ador, nu există cuvinte să pot descrie cât de mult îi iubesc și prețuiesc pe amândoi. Mă simt împlinită când suntem împreună.

Îmi place că este mereu calm, blând, bun și răbdător, iubitor, implicat, devotat, atent, darnic, grijuliu. Este mai mult decât iubit, soț, tatăl copilului meu...este prietenul meu cel mai bun dintotdeauna, stâlpul și echilibrul meu, îmi place că pot vorbi cu el despre absolut orice, îmi place că mă simte, mă ascultă, mă înțelege fără să fie nevoie să fac eforturi să îi explic, omul pe care mă pot baza oricând cu orice, e mereu omul cu idei și soluții, e creativ, ingenios, talentat.

Îmi place că are simțul umorului și mă face mereu să râd, îmi place că nu pot sta mult timp supărată pe el, îmi place că știe mereu cum să mă împace, îmi place că ne răsfață mult pe amândouă, îmi place sentimentul pe care îl am atunci îl privesc și văd că e cel mai fericit făcându-ne pe noi fericite. Iar acestea sunt doar câteva din lucrurile care-mi plac la el, care mi-au venit în minte acum...

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net