Misty și Keo sunt în pregătiri de nuntă! Ce planuri au pentru eveniment

Ultima actualizare:

Au dat vestea cea mare de curând, iar acum, Misty și Keo au vorbit mai pe larg despre marele eveniment care urmează să aibă loc în viața lor: nunta. Iată cum va arăta ceremonia și ce planuri și-au făcut cei doi miri!

După mai mulți ani de relație și o fetiță adorabilă care a apărut în viața lor, artiștii Misty și Keo se pregătesc să își oficializeze relația prin căsătorie! Cei doi au dat vestea cea mare de curând, după ce Misty a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie, chiar în urmă cu mai mulți ani!

Aceștia sunt împreună de mai bine de 8 ani, iar artistul a pus marea întrebare în urmă cu aproximativ 5 ani, chiar de ziua ei.

Cu toate acestea, deși și-ar fi dorit să mai organizeze nunta, ulterior și pandemia le-a pus piedici, astfel că evenimentul va avea loc abia acum. Și, pornind de la premisa „mai bine mai târziu decât niciodată”, în prezent cuplul planifică marele moment, până la ultimul detaliu.

Misty e nerăbdătoare să îmbrace rochia de mireasă. Cum va arăta evenimentul

Misty a explicat că așteaptă cu nerăbdare momentul în care va purta rochia de mireasă. Aceasta a dezvăluit că își dorește în mod special să existe și ceremonia religioasă, deoarece provine dintr-o familie foarte credincioasă, dar vrea și să se bucure și de o petrecere ulterior. În ceea ce privește întregul eveniment, cei doi au mărturisit că vor ceva restrâns și simplu.

Îmi doresc foarte mult să port acea rochie de mireasă, să existe o ceremonie. Provin dintr-o familie credincioasă, bunica e extrem de credincioasă, mama la fel și mi-ar plăcea să există această ceremonie și în fața Domnului.

Mi-aș dori această petrecere cu apropiații noștri, să avem poze, amintiri. Va fi ceva foarte restrâns, doar apropiații, nu-mi doresc ceva grandios să n-ai timp să stai de vorbă cu toată lumea, să nu apuci să-i saluți. Vreau ceva încât să fim cu apropiații și să ne bucurăm cu adevărat de acele momente.”, a spus Misty la Antena Stars.

Keo: „Va fi o mireasă superbă”

Keo, la rândul lui, a explicat că momentan nu a fost fixată o dată sigură pentru eveniment, însă urmează să se întâmple și acest lucru. Artistul a mărturisit însă că e convins că partenera lui va fi o mireasă de la care să nu îți poți lua ochii, indiferent de ziua aleasă.

Sunt sigur că va fi o mireasă superbă și o să-și aleagă rochia cum îi place ei. Ne gândim să facem, nu am stabilit nicio dată sau așa, clar va urma și acest pas (...) Nu a fost pe lista noastră de priorități, dar promitem când vom avea ceva concret să stiți.”, a completat și Keo.

Keo, relație de aproape 9 ani cu Andreea Bălan

Keo, pe numele lui real Cosmin Mustață, a avut în trecut o relație cu Andreea Bălan, care a fost foarte mediatizată. După aproape 9 ani de relație, despre se credea că se vor transforma într-o căsătorie, cei doi au decis să pornească însă pe drumuri separate. 

După despărțirea lui Keo de Andreea Bălan, artistul a cunoscut-o pe Alexandra Pavel, pe numele ei de scenă „Misty”. Alexandra a activat în trecut în trupa Senzual, după care și-a început cariera solo sub acest nume, în 2011.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net