Viviana Sposub, detalii din intimitate: «L-am luat, l-am pupat și aia a fost!»

Ultima actualizare:

Viviana Sposub are doar 24 de ani, dar deja se gândește la momentul în care se va căsători și va deveni mamă. Și nu-și dorește un singur copil, ci cinci! Iată ce declarații a făcut despre relația cu George Burcea. 

Viviana Sposub a fost cea care a făcut primul pas în relație cu George Sursă foto: PRO TV
Viviana Sposub a fost cea care a făcut primul pas în relație cu George Sursă foto: PRO TV

Viviana Sposub și actorul George Burcea formează un cuplu de aproape doi ani, iar relația dintre ei este una cât se poate de serioasă. Recent, prezentatoarea emisiunii Dimineața cu noi a oferit detalii din intimitate și a vorbit despre debutul legăturii cu George. 

Ar putea să te intereseze și: Viviana Sposub a debutat cu dreptul în muzică 

Viviana a mărturisit că George este un bărbat ideal, din punctul său de vedere, oricând gata să o ajute, foarte răbdător și implicat. Prezentatoarea a făcut și o mărturisire la care nimeni nu s-ar fi așteptat: ea a fost cea care a făcut primul pas pentru că actorul era mult prea timid! 

Citește și: Viviana Sposub, surpriză în direct, de la George Burcea 

„Eu am făcut primul pas, îmi trimitea niște semnale, dar nu știam exact! L-am luat, l-am pupat și aia a fost! Aia e ziua noastră aniversară, ziua în care l-am pupat. Și în curând facem doi ani!”, a povestit Viviana Sposub. 

Viviana Sposub își dorește cinci copii!

Prezentatoarea Kanal D a declarat că, încă de la o vârstă fragedă, își dorea să să căsătorească și să devină mamă! Atunci când se gândește la viitoarea sa familie are în minte un cămin plin de iubire și ...agitație! Căci nu-și dorește unul sau doi copii, ci cinci! Cu toate acestea, Viviana nu se grăbește să ajungă în fața altarului și nici să renunțe la vacanțele în doi. Este de părere că micuții vor sosi atunci când timpul este potrivit.

Vezi și: Viviana Sposub, decolteu abisal, la un eveniment monden

Faptul că petrece atât de multă vreme alături de fiicele lui George Burcea, din mariajul cu Andreea Bălan, au făcut-o să realizeze că un copil înseamnă timp investit, dedicare și foarte multă energie consumată. Așadar, nu se grăbește să renunțe la libertatea și lipsa de griji pe care o are în momentul de față! 

„De când sunt cu George și văd cum e viața de părinte și petrec timp cu cele mici, îmi dau seama că e o responsabilitate foarte mare, viața ta se învârte în jurul copiilor! Și probabil o să mai aștept câțiva ani!”, a subliniat Viviana, conform Cancan.ro. 

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net