George Burcea și Viviana Sposub se căsătoresc: „Sunt cel mai fericit bărbat, o iubesc enorm”

Ultima actualizare:

Dragoste mare între Viviana Sposub și George Burcea! Atât de mare încât lăutarii le bat la ușă! Nu e o glumă, căci Click! a aflat în exclusivitate că cei doi au în plan să se căsătorească cât mai curând. Aflați în rândurile de mai jos când. Sau mai bine ascultați interviul video, căci e haios tare: s-a lăsat cu planificarea cererii în căsătorie, declarații de iubire + nuntă și copii.

cub george burcea optim gif

Viviana Sposub și George Burcea se căsătoresc!

Gata! Se iau, sunt deciși, însă dacă vă gândiți că totul se va întâmpla așa oricum, ei bine, Viviana nu prea e de acord, așa că mai tânăra iubită a actorului George Burcea îți dorește ca înainte să ajungă mireasă să fie o logodnică în toată regula, iar cererea să fie una atipică.

Wow: Viviana Sposub, decolteu abisal, la un eveniment monden! Ce a purtat George

Actorul din familia Addams are mult de furcă, vă spunem noi, pentru că am enumerat câteva dintre cerințele Vivianei și nu sunt de ici de colo. „Trebuie să mă ceară într-un loc special, nu oriunde, nu în țară, trebuie să fie în afara țării, dar trebuie să am manichiura făcută, ca să pot face celebra poză cu inelul.”, a spus Viviana Sposub, în exclusivitate pentru Click!.

Iată și: EXCLUSIV Viviana Sposub: «Îmi doresc foarte mult o familie!»

Noi am întrebat-o dacă în Paris, iar prezentatoarea tv a spus clar că oriunde, dar numai în țară nu! De altfel, cererea vine la pachet cu un cameraman, fotograf, hotel de cinci stele, loc de poveste, adică totul trebuie să fie făcut ca la carte.

„O duc în Ungaria, în Bulgaria, Ucraina, vedem. Eu sunt actor, așa că am imaginație pentru scenariu.”, a zis George Burcea, mai în glumă, mai în serios.

Ups: Viviana Sposub și George Burcea, relație tumultuoasă. Motivul certurilor

Viviana Sposub: „Mă mărit la anul, sunt următoarea pe listă!”

Cei doi îndrăgostiți au fost la o nuntă în Maramureș, la niște buni prieteni de-ai lui George Burcea. Drumul până acolo a fost anevoios, 16 ore cu trenul, însă celor doi le place să trăiască intens, așa că multe dintre călătoriile lor se întâmplă pe nepusă masă, iar cel mai facil mijloc de transport, în cazul de față, este trenul. Cu așteptarea e mai greu.

„Am fost în Maramureș, a fost foarte frumos, mireasa nu a aruncat buchetul, uite că nici nu mi-am dat seama de treaba asta, însă nu l-am prins, că nu s-a aruncat. Dar mi s-a pus voalul, așa că înseamnă că mă căsătoresc. Sunt următoarea mireasă.”, a declarat Viviana Sposub, pentru Click!

Actorul din familia Addams nu s-a abținut, așa că a urmat o serie de declarații de dragoste, multe dintre ele siropoase, siropoase, care au culminat că o semi cererea în căsătorie, însă nu s-a consumat chiar tot momentul, pentru că Vivi nu a dorit să știe când se va întâmpla, iar asta pentru că îi plac surprizele. „Viviana este cel mai important om din viața mea, o iubesc nespus de mult, o iubesc mult, la anul vine cererea, vine și nunta. Pardon, nu în 2023, în 2027. Ea mi-a fost alături în ultimii doi ani, a stat lângă mine.”, a declarat George Burcea, pentru Click!.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
image
actualitate.net
image
actualitate.net