Andreea Antonescu este însărcinată! Surpriză mare cine este tatăl copilului!

14 august 2022 19:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Celebra jumătate brunetă a trupei Andre așteaptă cel de-al doilea copil cu un celebru jurnalist, prezentatorul tv Victor Vrînceanu.

Cine este tatăl copilului Andreei Antonescu?

Anunțul cu privire la sarcină a fost făcut de Andreea Antonescu pe rețelele de socializare, iar vestea că așteaptă cel de-al doilea copil a luat pe toată lumea prin surprindere. Vedeta se află într-o relație de iubire cu Victor Vrînceanu, un cunoscut jurnalist i celebru prezentator tv, în prezent realizator la ProSport.

Cei doi au ținut oarecum ascunsă idila, mai ales că vedeta a trecut prin câteva relații eșuate. Iată că cei doi s-au cunoscut și au trecut direct la fapte, s-au îndrăgostit și au știut încă de la început că se potrivesc de minune, astfel că gândul să conceapă un copil a fost unul natural, așa cum și sarcina a venit ulterior.

Andreea Antonescu a venit recent de la America Express, unde, probabil, a și aflat că este însărcinată, căci este gravidă câteva luni.

Andreea Antonescu, primele imagini cu burtica de gravidă!

Andreea Antonescu a făcut publice și primele imagini cu burtica de gravidă, fiind în al doilea trimestru de sarcină.

„A doua minune din viața mea!😍🥰Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de iubitul meu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!”, a scris artista pe Instagram.

Artista nu a dezvăluit încă sexul copilului, așa că așteptăm cu sufletul la gură noutăți despre sarcină. Felicitări, Andreea și Victor!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe