Andreea Bălan nu se împacă cu gândul că nu mai poate face copii! Ce tratament inovativ a încercat?

#Exclusiv Click!

La 38 de ani, Andreea Bălan este o mămică fericită și împlinită. Artista a fost, însă, pe punctul să-și piardă viața atunci când a adus-o pe lume pe fiica ei cea mică, Clara. Atunci a primit și vestea care a dărâmat-o, practic: aceea că nu mai poate avea alți copii. Solista, însă, nu s-a obișnuit nici acum cu acest gând și mai trage încă speranțe că o minune sau un tratament de nouă generație ar putea apărea. Vedeta e dispusă să încerce orice în această privință.

Andreea Balan FOTO Instagram

Andreea Bălan nu s-a obișnuit nici acum cu verdictul dur dat de medici, după ce era să-și piardă viața la cea de-a doua naștere. Aceștia i-au spus că nu mai poate avea și al treilea copil. Cântăreața tot mai speră, însă, la o minune!

Am surprins-o, recent, pe solistă a lansarea unei clinici moderne de recuperare medicală, unde, surpriză, vedeta a testat un aparat inovator ce tratează disfuncțiile sexuale, infertilitatea la femei și bărbați și contribuie la îmbunătățirea vieții sexuale.

Toate vedetele prezente la lansarea clinicii s-au înghesuit să testeze, imediat, fotoliul minune, însă Andreea de îndată ce s-a așezat pe el, nu s-a mai dezlipit de pe scaun jumătate de oră. E semn clar că solista e dispusă să încerce orice inovație la acest capitol, delicat pentru ea. Ori poate a vrut să se relaxeze, dacă scaunul tot a fost la îndemână.

Tratamentul realizează  11.000 de contracții Kegel

Se știe că Andreea Bălan a avut probleme grave la nașterea celei de-a doua fetițe Clara, iar aparatul în cauză o poate ajuta să-și mai trateze din probleme.

Aparatul tratează disfuncțiile sexuale și incontinența urinară și pentru femei, dar și pentru bărbați. Diferă doar poziția în care ne așezăm pe scaun la femei față de bărbați! Sunt poziții diferite legate de anatomia corpului.

Aparatul utilizează tehnologia câmpului electromagnetic focalizat de înaltă intensitate pentru stimularea și restabilirea controlului neuromuscular la nivelul musculaturii planșeului pelvian”, ne-a declarat Marius Stratulat, antreprenor, care a și asistat-o pe Andreea în timpul procedurii.

Aparatul în cauză realizează nedureros 11.000 de contractii Kegel, în doar 28 de minute, stând îmbrăcat. Acesta tratează afecțiuni precum incontinența urinară, laxitatea vaginală, ruptura de perineu, disfuncțiile sexuale, disconfortul în timpul contactului sexual, durerile pelvine cronice, nevoia de a urina urgent sau prea frecvent, senzația de golire vezicală incompletă sau cistitele repetate.

Mai vrea un băiat, chiar și cu o mamă surogat!

În urmă cu 5 ani, Andreea Bălan aducea pe lume primul ei copil, o fetiță, pe Ella, care avea să-i schimbe viața definitiv. Doi ani mai târziu, Andreea a rămas, din nou, însărcinată. La nașterea micuței Clara, însă, solista a fost la un pas de moarte. A suferit un stop cardio-respirator chiar pe masa de operație.

Cântăreața a fost externată, dar, la numai câteva zile, s-a trezit într-o baltă imensă de sânge. Medicii au intervenit de urgenţă după ce i s-au format hematoame la operaţia de cezariană. Andreea Bălan a fost operată de două ori pentru hematoamele dezvoltate. În total, în mai puţin de o lună, artista a suferit 3 intervenţii chirurgicale.

Practic, după ce a născut-o pe Clara, Andreea Bălan a suferit o embolie amniotică, adică lichidul amniotic din uter a ajuns în sângele ei. Atunci, medicii i-au dat vestea tristă cu care nu s-a obișnuit nici până în ziua de astăzi: aceea că nu mai poate avea copii!

Momentul a fost o cumpănă. Pentru că eu am pierdut și o parte din mine, eu nu mai sunt întreagă și n-am spus niciodată de ce nu mai pot să fac copii. Și nici nu știu dacă am să spun vreodată, dar eu nu mai sunt la fel”, mărturisea vedeta.

Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, artista a dezvăluit că își mai dorește foarte tare un copil, un băiat, și chiar s-a gândit să apeleze la o mamă-surogat.

Eu nu mai pot să-l fac. Îmi doresc un băiat. M-am gândit, poate aș putea să apelez la o mamă-surogat.”, a spus Andreea, cu lacrimi în ochi.

Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, își crește, în prezent, singură cele două fetițe, pe Ella și Clara, după divorțul de actorul George Burcea. Cei doi s-au despărțit în urmă cu doi ani, însă procesul de divorț s-a finalizat abia în primăvara aceasta. După Burcea, solista a mai avut o relație discretă cu Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, însă idila cu acesta din urmă nu a durat, așa că au rămas prieteni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net