De tot râsul! Andreea Bălan și Andreea Antonescu, față în față cu un bărbat complet GOL, la America Express. S-a văzut totul pe filmare!

Surprize, Surprize, însă nu cu Andreea Marin, ci cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu! Cele două artiste au avut parte de un șoc la America Express atunci când au văzut, la geamul unui apartament, un bărbat complet gol, trecut de prima tinerețe și chiar și de cea de-a doua!

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, în drumul lor plin de peripeții la America Express, au dat peste o surpriză de-a dreptul neașteptată. Cele două artiste au rămas fără grai atunci când au văzut, la fereastra unei locuințe, un bărbat complet gol care se uita la ele fără niciun fel de problemă. 

„Nu-mi spune că ăla e în fundul gol”

Grăbite să treacă proba și să ajungă cu bine la Irina Fodor, Cele două Andree au așteptat să se facă semaforul roșu pe partea mașinilor și verde pentru pietoni, să poată traversa cu un tort în mână. Mare le-a fost mirarea celor două artiste atunci când au văzut, pe partea opusă a străzii, într-o clădire, la fereastra acesteia, un domn foarte în vârstă, complet gol.

Fără rețineri, bărbatul care și-a lăsat totul la vedere nu a avut nicio problemă să le privească direct în ochi pe cele două artiste, inclusiv cu perdeaua dată de-o parte și nici nu s-a ferit de camerele de filmat, atunci când a sesizat că sunt pe el!

Șocată de ceea ce a văzut, Andreea Antonescu a povestit că domnul pe care l-au zărit la fereastră era complet gol și trecut demult chiar și de cea de-a treia tinerețe.

Citește și - O echipă de la America Express și-a bătut joc de întreaga producție. Scărlătescu, mesaj tranșant: „Eram vreo 80 de proști și-au apărut ăștia doi, ca două franzeluțe”

Andreea Antonescu: Hai că e roșu! (n.r. - semaforul).

No fucking way! No way (Nu se poate, trad.). Deci nu-mi spune că ăla e în fundul gol. Nu ai cum! Nu știu cum Doamne iartă-mă în fața noastră era un domn în toată splendoarea lui, trecut chiar și de a treia tinerețe, cum l-a făcut mama lui!

Andreea Antonescu a lipsit de la America Express pentru a deveni cetățean american

Unul dintre marile visuri ale Andreei Antonescu a fost acela de a deveni cetățean american. Pentru că avea întâlnirea semnării actelor programată, artista a fost nevoită să părăsească pentru o scurtă perioadă America Express, pentru a rezolva tot ce avea de făcut. 

Pe contul său de Instagram, Andreea a vorbit despre experiența care i-a adus atât de multă fericire. 

„Cu o mare bucurie în suflet vă anunț că am reușit să împlinesc visul fetiței Andreea de la 10 ani, am devenit cetățean american! 🇺🇸”, a scris Andreea Antonescu, în dreptul unui clip postat pe Instagram în care defilează, mândră, pe trecerea de pietoni, super sexy!

„Am rămas și mai puțini decât de doream. Andreea (n.r. – Bălan) va fi singură astăzi și poate și o parte din ziua de mâine. Asta pentru că Andreea Antonescu a fost nevoită să plece pentru două zile, are un interviu pentru Green Card. Cu atât mai mult, e important pentru ea, pentru că o implică și pe fiica ei”, a spus Irina Fodor, despre absența Andreei Antonescu la America Express. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Sanda Ladoși, pe scenă sursa Instagram
vocea romaniei facebook jpg
netflix pixabay jpg
banner theo rose png
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net