Lovitură de teatru în finala America Express! S-a accidentat unul dintre concurenți: „Nu mai pot”

#America Express
Ultima actualizare:

În săptămâna finalei de la America Express, doi dintre cei mai iubiți concurenți întâmpină momente foarte dificile. Dacă mai pot continua competiția sau nu, aflați acum!

Lovitură de teatru în finala America Express. Foto: colaj Click!
Lovitură de teatru în finala America Express. Foto: colaj Click!

În finala America Express, una dintre probe a constat în trecere pe sub o bară limbo. Ușor am putea spune, inițial, însă nu pentru toți.

Dacă majoritatea concurenților s-au descurcat cu brio, Nelu Cortea s-a confruntat cu probleme după ce, Cătălin Bordea i-a spus să încerce cel mai de jos nivel. În acel moment însă, Nelu s-a accidentat la genunchi și l-a sucit. Totul a fost făcut din ambiție și din dorința de a reuși, mai ales după ce au văzut că Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost ași la probă. 

Nelu Cortea, partenerul lui Bordea, s-a accidentat în finala America Express

Cortea și Bordea se lupta pentru titlul America Express
Cortea și Bordea se lupta pentru titlul America Express

A căzut o dată, de două ori, nu se lăsa. „Eu nu renunț, eu stau până nu mai pot”. S-a băgat iar, s-a băgat și Doina, așa din lateral și după am zis să încerc și eu (…) Când am trecut, m-am aruncat așa într-o parte și am simțit la genunchi…”, a spus Nelu Cortea.

După acest accident, concurentul a declarat că nu vă fi capabil să facă ultima probă din concursul de dans întrucât durerile au fost cumplite. 

„Mi-am sucit un pic genunchiul și chiar mă durea și dacă mai fac o dată, o să fie nasol rău. I-am spus că nu mai pot, dacă vrei să faci tu, că nu mai aveam cum”, a mai adăugat Cortea. 

Lucrurile au devenit tot mai grele pe măsura ce seara se apropia și aceștia au fost nevoiți să își găsească un loc unde să doarmă. Cei doi au găsit, însă, cazare la un bătrân într-un depozit de mobilă, dar au făcut noapte albă după ce, o persoană a tot venit să îi panseze piciorul concurentului, i-a administrat un calmant și l-a sfătuit să nu îl forțeze.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea america express jpg

„Mă înțepa foarte tare în anumite poziții genunchiul. E finală și simțeam că dezmăgesc și pe el și pe mine și pe toată lumea dintr-o tâmpenie. S-ar putea să nu pot să duc toată asta până la capăt”, a mărturisit Nelu Cortea. 

„Am luat în calcul și această ipoteză cum că astăzi s-ar putea să pleci singur că nu pot”, a coechipierul său, Cătălin Bordea.

Nici începutul zilei nu a fost deloc ușor, pentru că cei doi au trebuit să plece la ora cinci și au ajuns pe o bancă în parc pentru că bătrânul a fost nevoit să plece dis-de-dimineață. Ulterior, ghinionul parcă s-a ținut în lanț pentru că cei doi au luat autobuzul și a fost nevoie să stea în picioare timp de 45 de minute, cât a durat drumul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net