Traumele Andreei Bălan, după „America Express”: „În etapa a cincea am vrut să plec acasă”

În finala America Express au rămas Cătălin Bordea și Nelu Cortea împreună cu Andreea Antonescu și Andreea Bălan, iar duminica vom afla cine a plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro. Experiența i-a traumatizat pe toți, iar Andreea Bălan a povestit în detaliu ce greu s-a readaptat la viața normală, e acasă.

Andreea Bălan e foarte ambițioasă
Andreea Bălan e foarte ambițioasă

Mai este puțin și se termină competiția "America Express" de la Antena 1, iar Andreea Bălan (38 de ani) a fost invitată într-un interviu la postul de radio București FM unde a povestit detalii interesante despre competiția în care a participat alături de prietena și colega ei Andreea Antonescu.

"În relația cu Andreea Antonescu din "America Express" m-am simțit bărbatul din echipă, eu căram, ea era cu mâncatul", a povestit Andreea Bălan pentru București FM. Solista a oferit detalii de la filmări și spune că la televizor nu s-a văzut cât s-au chinuit cu autostopul sau cazarea.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, primele finaliste la America Express/ Foto Antena 1
Andreea Bălan și Andreea Antonescu, primele finaliste la America Express/ Foto Antena 1

"Abia acum, pe TV, observ și eu că nu se văd multe greutăți. Nu se vede cât stăm la autostop și cât căutăm cazare, se vede doar cum intrăm direct în mașină", a mărturisit Andreea pentru aceeasi sursă.

Andreea Bălan: ”Stăteam în casa mea și nu-mi venea să cred că e a mea”

"Noi filmam de dimineață, de la 7:00, până seara la 24:00, dar cel mai greu a fost dorul de casă, dorul de fetițele noastre. Eu am copii mici și mi-a fost foarte greu să le las și să plec atât de departe de ele. Mama mea a rămas să aibă grijă de ele, era stresată, și eu la fel eram, că nu știam ce se întâmplă acasă. În etapa a cincea am vrut să plec, să mă întorc acasă. Ne-am băgat intenționat la o cursă pentru ultima șansă, dar apoi m-am răzgândit. Am văzut cu cine sunt la cursă și am zis că nu vreau să îi las să câștige", a continuat Andreea.

Andreea Bălan și Jean Gavril s-au sărutat la America Express/ Foto Antena 1
Andreea Bălan și Jean Gavril s-au sărutat la America Express/ Foto Antena 1

Și tot ea a mai continuat să povestească despre ce a învățat din acest show.

"Ce te învață această emisiune este să fii umil, recunoscător pentru ceea ce ai acasă și să te conectezi altfel cu oamenii. Emisiunea asta te duce în cele mai sărace locuri și tu dormi în casele acelor oameni care nu au posibilități. Când vezi că ei îți deschid ușa, că te primesc și îți dau din puținul lor, tu automat îți dai seama că ce ai realizat până acum acasă este extraordinar. În momentul în care m-am întors, stăteam în casă și nu îmi venea să cred că e casa mea. M-am schimbat foarte mult după această experiență. M-a ajutat foarte mult la dezvoltarea mea emoțională, m-a ajutat să fiu mult mai umilă și mai fericită cu ceea ce am", a mai spus ea.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au muncit din greu la America Express/ Foto Antena 1
Andreea Bălan și Andreea Antonescu au muncit din greu la America Express/ Foto Antena 1

"După ce m-am întors din America Express stăteam în casa mea și nu-mi venea să cred că e a mea", a mai continuat vedeta Antenei 1 și solista de la Andre.

Ce urmează în cariera ei?

"Voi lansa o melodie nouă, săptămâna viitoare, care se numește "Dor de casă". Chiar are legătură cu experiența mea de la America Express, e o melodie pop, pentru care am filmat deja și videoclipul. După albumul "Soare după nori", un album motivațional, am zis să schimb puțin stilul și să scriu cântece mult mai vesele, mult mai fericite. Așa că am apelat la Costi Ioniță și a ieșit această piesă, „Cu Inima Ta„", ne spune Andreea despre piesa lansată recent.

Face parte în continuare din juriul „Te cunosc de undeva”/ Foto Antena 1
Face parte în continuare din juriul „Te cunosc de undeva”/ Foto Antena 1

Pe lângă cariera muzicală și viața personală, programul artistei e unul încărcat.

"Au început filmările la "Te cunosc de undeva", sezonul 19. Nu îmi vine să cred că am ajuns așa de departe. 12 ani sunt în acel scaun de jurat. Este cea mai longevivă emisiune de divertisment și îmi place că evoluăm de la an la an", a mărturisit ea în continuare pentru aceeași sursă.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net