Finala „America Express”. Cine pleacă acasă cu 30.000 de euro? Ce sfaturi le dau foștii concurenți

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mai sunt câteva zile până când se va desemna echipa câștigătoare de la "America Express" și emoțiile sunt la cote maxime. Ce simt finaliștii și ce ar trebui să facă pentru a lua marele premiu de 30.000 de euro, am întrebat foști concurenți ai îndrăgitului reality-show. 

Vestea proastă este că se termină un nou sezon de "America Express", duminica aceasta fiind finala, prezentată de Irina Fodor. Vestea bună: cine va pleca acasă cu premiul de 30.000 de euro? În competiție au rămas perechile Bordea și Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Scărlătescu împreună cu iubita lui Doina. În această seară o echipă mai părăsește competiția, nu spunem cine!, așa că emoțiile vor continua pentru marii finaliști.

Și cine ar putea să le dea sfaturi mai bune pentru ei dacă nu chiar foști concurenți, și ei finaliști în edițiile la care au participat! Așa că am stat de vorbă cu finaliștii primului sezon "Asia Express", atunci când în finală au rămas Raluka-Ana Baniciu contra Liviu Vârciu - Andrei Ștefănescu. 

Andrei Stefanescu si Liviu Varciu/ foto Antena 1
Andrei Stefanescu si Liviu Varciu/ foto Antena 1

Ce sfaturi le dă Ana Baniciu, care a și câștigat „Asia Express”

„Sfatul meu, dintotdeauna, pentru toți cei care vor să participe la acest show și care, evident, fac și finala, este să se distreze și să se bucure de experiența asta pe deplin, pentru că nu ai cum să trăiești altfel această experiență, cu atât de multă adrenalină, dacă nu participi la "Asia Express". 

Ana Baniciu si Raluka au castigat primul sezon Asia Express/ foto Antena 1
Ana Baniciu si Raluka au castigat primul sezon Asia Express/ foto Antena 1

Cred că cel mai important ingredient este ca ei să semene. Să ia decizii comune, să se asculte unul pe altul. Să-și asculte instinctul unul altuia, pentru că e foarte important și, atunci, totul o să meargă. Și să se distreze, în primul rând. Asta e. Adică să ia experiența asta ca pe una, așa, de "fun". Altfel, dacă o iei cu disperare, o privești disperat, riști să te împotmolești, la un moment dat", ne-a povestit solista – actriță Ana Baniciu (30 de ani).

Andrei Ștefănescu: „Cel mai frumos lucru, acolo, este prietenia”

„În primul rând, dacă ești la "America Express", nu trebuie să îți pierzi cumpătul. Trebuie să ai răbdare multă, trebuie să fii sigur pe tine. Trebuie să îți asculți partenerul și să îl înțelegi. Poate să aibă momente în care să iasă în décor și el, și să-ți înțelegi omul de lângă tine. E foarte important cât de prieten ești sau cât de înțelegător ești cu cel de lângă tine. Și el pentru tine, și tu pentru el, în primul rând.

Andrei Stefanescu
Andrei Stefanescu


În al doilea rând, trebuie să nu cedezi niciodată. Să nu abandonezi, că nu știi de unde sare iepurele și cum reușești să întorci soarta. Nouă ni s-a întâmplat de multe ori să fim în poziție proastă și să zicem: "Haide, măi, că putem". Și am putut, la un moment dat. Am reușit să învingem și să ajungem până în finală.

Cred că cel mai frumos lucru, acolo, este prietenia. Cât de prieten ești cu iubita, cu soția, cu mama, cu cine ești tu. Important e să fii prieten. Să-l înțelegi pe cel de lângă tine și să-l susții, pentru că și el are la fel de multă susținere și de ajutor cum ai și tu. Și dacă chestia asta e reciprocă, nu ai cum să nu câștigi! Au fost exemple o grămadă de prieteni care s-au dus până în Finală, doar pentru că s-au simțit bine. S-au distrat, s-au bucurat de momente. Sigur, sunt și momente tensionate, dar eu cu Liviu ne-am distrat din orice. Noi ne-am bucurat din orice. Am simțit în orice chestie o bucurie. Am avut și momente de tensiune. Am ieșit și noi în decor, sigur că da. Dar, de cele mai multe ori, am luat în râs totul, am luat cu umor. Am încercat să facem haz de necaz și, la un moment dat, ne-a ieșit”, ne-a spus și Andrei Ștefănescu (44 de ani), solist Alb Negru si prezetator matinal Antena Stars.

„M-am uitat la emisiune, dar nu atât de mult cât aș fi vrut. Pentru că sunt în zile în care eu trebuie să mă culc devreme. Mă trezesc la matinal, la 6 dimineața, și emisiunea ține până la 23 și ceva. La orele alea, trebuie să fac și eu baie, să mă bărbieresc, să mă culc și mi-e greu să urmăresc totul până la capăt. Dar mi-a plăcut sezonul ăsta și, de altfel, cum mi-a plăcut mie, le-a plăcut și românilor. E clar, e liderul de audiență cred că din istorie. Au făcut o audiență foarte bună și nu i-a bătut, niciodată, nimeni", ne-a mai spus artistul.

Liviu Vârciu: „Le spun să investească banii din finală”

Liviu Vârciu are câteva planuri noi, dar le ține secrete deocamdată / foto Antena 1
Liviu Vârciu are câteva planuri noi, dar le ține secrete deocamdată / foto Antena 1

"Nu știu ce i-aș sfătui, nu pot să compar Asia Express cu America Express, e altă emisiune, nu cum am fost noi. Bine că au scăpat cu viață de acolo, au fost foarte păziți cu puștile ca pe președinți, a fost periculos, le spun să investească banii din finală. De ce le-aș da un sfat concurenților care sunt în finală, mai bine le-aș da un sfat cum să ajungă în finală", ne-a spus și Liviu Vârciu (40 de ani), vedeta TV, care ne-a spus că este preocupat acum de un alt proiect despre care vom vorbi la momentul potrivit.

Se pune deja la cale următorul sezon „America Express”

Și în final trebuie să vă spunem că se pune deja la cale un nou sezon din același reality-show și s-au stabilit deja țările în care concurenții vor pleca. Iar Click! a aflat în exclusivitate și care sunt cele trei noi țări unde vor merge următorii concurenți ai sezonului viitor: Columbia, Ecuador și Argentina. Trei țări în care concurenții vor avea din nou de înfruntat greutăți, pericole și aventuri extreme. În curând se vor anunța și concurenții și deja se vorbește de faptul că Tavi Clonda și Gabriela Cristea vor fi printre aceștia.  

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net