Imagini șocante cu Ana Maria Morodan drogată, de la secția de Poliție! Diva din online a devenit doar o amintire!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ana Maria Morodan (37 de ani) trece prin momente de cumpănă! „Contesa digitală”, așa cum este cunoscută în lumea showbizului românesc, a fost reținută astăzi pentru 24 de ore și va fi dusă în fața judecătorilor pentru a se stabili ce urmează să se întâmple, după ce a fost găsită la volan sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive. 

Ana Morodan, drogată și băută la volan

Mereu aranjată și cu zâmbetul pe buze în fața camerelor de filmat, Ana Maria Morodan ne-a șocat astăzi pe toți după ce s-a aflat că a fost reținută pentru 24 de ore. Totul survine în urma faptului că a fost trasă pe dreapta de către organele de lege și s-a descoperit că era la volanul autoturismului sub influența băuturilor alcoolice dar și a substanțelor interzise. Ba mai mult, polițiștii au constat și faptul că vedeta Antenei Stars avea și permisul suspendat. Practic, în nici 24 de ore, Ana Morodan s-a ales cu 2 dosare penale.

Inițial, organele de lege au încercat să o oprească în trafic, cu doar câteva ore înainte de a constata aceste lucruri despre Ana Morodan, însă vedeta nu s-a conformat cerințelor polițiștilor, așa că a apăsat și mai tare piciorul pe pedala de accelerație și a lovit două autoturisme, astfel încât situația s-a complicat și mai mult pentru ea.

„La data de 28 Martie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza sectorului 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie. Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule”, transmite Brigada Rutieră.

Ana Morodan, probleme cu legea

După cele petrecute, Ana Maria Morodan a fost reținută pentru 24 de ore, iar Click! vă arată în exclusivitate imagini șocante cu fosta concurentă de la Asia Express. Din fotografii putem vedea foarte ușor că blondina este extrem de răvășită și pare destul de afectată de cele petrecute.

Ana nu are nici pic de fard pe față, nu este coafată, iar ținutele luxuriante cu care se afișează în fața camerelor de filmat lipsesc cu desăvârșire. Din fotografiile făcute de colegii noștri putem vedea și faptul că Ana era îmbrăcată într-un pulover de culoare bej dar și un palton, simplu, de culoare neagră.

Ana Morodan, probleme cu alcoolul?

Ana Maria Morodan a șocat anul trecut, în luna februarie, pe toată lumea după ce a apărut la emisiunea „Xtra-Night Show”, de la Antena Stars, în stare de ebrietate. Atunci diva a făcut, în platou, o atmosferă uluitoare. Ba mai mult, a stârnit și multe reacții din partea multor persoane, având în vedere că nu putea avea un discurs coerent. La momentul respectiv, Ana Morodan a spus despre momentul rușinos că a fost doar o regie pe care a gândit-o împreună cu echipa de producție a emisiunii lui Dan Capatos. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net