Ana Morodan, băută și drogată la volan. A fost reținută 24 de ore

Ultima actualizare:

Ana Morodan, influencer și vlogger cunoscut în România care a participat și la show-ul televizat Asia Express a fost reținută după ce polițiștii au depistat-o în traficul din București sub influența alcoolului și a subsanțelor stupefiante. Avea și permisul reținut.

image

I se spune „Contesa digitală” și este un personaj cunoscut în mediul online. Ana Morodan a fost prinsă de polițiști conducând pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei sub influența băuturilor alcoolice. Se întâmpla în jurul orei 22:20, marți, 28 martie. În urma testării, polițiștii au descoperit că aceasta consumase și substanțe interzise.

Ana Morogan a încercat să scape de polițiști

Morogan și-a complicat situația în momentul în care a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. A demarat în viteză și a lovit două mașini.

„La data de 28 Martie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza sectorului 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie.

Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule”, transmite Brigada Rutieră.

În urma accidentului produs de Ana Morodan mașinile au fost avariate, dar nu a fost nicio persoană rănită.

Morodan avea permisul de conducere reținut

La controlul actelor, polițiștii au avut parte de încă o surpriză. Ana Morodan avea deja permisul de conducere reținut.

Testarea cu Alcooltest-ul a indicat o valoare de până la 0,40mg/l de alcool pur în aerul respirat. De asemenea, în urma testării cu aparatul DrugTest s-a descoperit și prezența unor substanțe psihoactive în organismul influencer-ului Ana Morodan.

„În acest context, conducătoarea autovehiculului a fost condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea în concurs a infracțiunilor prevăzute și pedepsite de art. 335 alin. 2 și 336 alin.2 din Codul Penal”, se arată în comunicatul poliției.

Morodan a fost reținută pentru 24 de ore și urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătorului Sectorului 1 în vederea luării unor măsuri preventive.

A fost oprită de polițiști de două ori în aceeași zi

Polițiștii de la Rutieră au oprit-o de două ori pe Ana Morodan în trafic, la distanță de câteva ore. La prima oprire, Morodan a refuzat să supună verificărilor cu Alcool Test și DrugTest, și i s-a reținut permisul de conducere.

„După stabilirea identității conducătoarei auto, polițiștii i-au solicitat să fie testată atât pentru stabilirea prezenței alcoolului în aerul expirat cât și pentru stabilirea preliminară a prezenței în organism a substanțelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat.

În acest context, polițiștii au procedat la conducerea persoanei în cauză la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, unde și de această dată a refuzat”, precizează oficialii.

În acest moment, Ana Morodan s-a ales cu un dosar penal pentru „Refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 337 din Codul Penal.

După ora 22,00 Ana Morodan a fost oprită de un alt echipaj de poliție, însă de data aceasta a încercat să scape de polițiști.

„Totodată, în aceeași zi, în jurul orei 22:20, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de control în trafic pe o stradă din sectorul 1, au oprit un autovehicul condus de o persoană de sex femeiesc.

După stabilirea identității, au efectuat verificări cu privire la situația juridică a dreptului de a conduce, iar cu această ocazie au constatat faptul că, femeia figura cu permisul de conducere reținut ca urmare a dosarului de cercetare penală întocmit în conformitate cu prevederile art. 337 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii au procedat la testarea cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive”, conform Brigăzii de Poliție a Capitalei.

Morodan a fost reținută pentru 24 de ore și urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătorului Sectorului 1 în vederea luării unor măsuri preventive.

image
image
image
image
image
image
Dublin 1b jpg
Papusi 1b jpg
coffee 791045 1280 jpg
rusalii jpg
incaierare bataie agresiune
silhouette 3777403 1280 jpg