Ana Morodan, pe lista neagră! Motivul pentru care șefii ar vrea s-o dea afară

Ultima actualizare:

Ana Morodan, unul dintre cele mai cunoscute nume din sfera online, are de câțiva ani și apariții pe micul ecran. Din păcate, ultimul ei proiect pe TV ar putea fi aproape de final. S-au aflat motivele pentru care șefii ar vrea s-o des afară.

Ana Morodan, pe lista neagră a șefilor
Ana Morodan, pe lista neagră a șefilor

După ce a prins contracte în „Asia Express” și „Masked Singer”, cea poreclită „contesa digitală” a obținut o colaborare cu Antena Stars pentru emisiunea „REAlă by Ana Morodan”. La mai puțin de jumătate de an de la începerea proiectului, stilista ar fi fost amenințată cu concedierea. Două lucruri i-ar fi deranjat pe șefi.

Poate te interesează: Soțul Andreei Berecleanu îi operează sânii Anei Morodan

Unul dintre motive este legat de faptul Ana Morodan ar fi venit la filmări, de câteva ori, puternic afectată după ce ar fi consumat alcool, conform unor surse autorizate ale celor de la CanCan. Se pare că șefii postului de televiziune ar fi aflat despre aceste episoade. În plus, un alt aspect important pare să-i deranjeze pe cei din conducere.

Vezi și: Video de senzație! Morodan, mahmură la Capatos? Abia se ținea pe picioare: „Ce m-am îmbătat"

Ana Morodan a ajuns pe lista neagră a șefilor!

Emisiunea Anei Morodan e difuzată sâmbătă și duminică, de la ora 22:00. Din păcate, în ciuda faptului că este un adevărat influencer pe Instagram, unde are peste 450.000 de urmăritori, Ana nu a reușit să capteze audiența de pe TV, rating-ul emisiunii fiind unul modest, conform sursei citate.

Astfel, șefii de la Antena Stars ar fi amenințat-o că va „zbura” dacă nu-și schimbă comportamentul și dacă emisiunea „REAlă by Ana Morodan” nu devine mai populară.

Vezi și: De ce nu mai apare Ana Morodan la Masked Singer: „Nu era o afacere bună". Cât câștigă „Contesa digitală" din online

Ana Morodan, vedetă în spațiul online

Ana Morodan este consultant de imagine și stilist, având diverse colaborări cu firme din industriile modei, călătoriilor și industriei frumuseții. Totodată, „contesa digitală” se bucură de o notorietate uriașă pe rețelele de socializare, unde are sute de mii de fani.

Nu rata și: Ana Morodan, după ce și-a operat sânii. Cum s-a filmat pe patul de spital

Totuși, pentru publicul larg, ea a devenit cunoscută după ce a participat la sezonul 2 din Asia Express, unde a făcut pereche cu Adrian Teleșpan. Ulterior, Ana Morodan a obținut angajamente și în emisiuni TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net