Ana Morodan își face firmă de pompe funebre! Vrea sã vândã sicrie roz bombon

Ultima actualizare:

Ana Morodan nu e speriată de înmormântări! A găsit afacerea perfectă pe vreme de criză! Vedeta Antena Stars își face firmă de pompe funebre. Dar nu o firmă oarecare! Vrea să facă înmormântări optimiste, în sicrie roz bombon, pe modelul Paris Hilton!

cub ana morodan png

Afacere pe timp de crizã! Ana Morodan vinde sicrie roz

Ana Morodan nu se dezminte! Vrea să fie orginală și extravagantă în tot ceea ce face. Pe vreme de criză, Morodan se reorientează. A găsit o afacere din care să scoată bani frumoși. Însă, afacerea trebuie să poarte musai amprenta „Contesei digitale”.

Așa că, împreună cu prietenele, intenționează să-și deschidă o firmă de pompe funebre. Nu vor fi, însă, înmormântări cu atmosferă lugubră și rece. Dimpotrivă, vor fi înmomântări șic, în sicrie roz bombon, cu oglinzi și tot dichisul.

Ana Morodan: „Eu nu vreau să fiu îngropată, vreau incinerată!”

Moartea nu se demodează niciodată. Oamenii mor și pe recesiune, așa că vreau să fac o firmă de pompe funebre. Toți prietenii mei mi-au spus că e mega inflație!

Sloganul vreeau să fie «Veniți cu mine în Paradis». Vreau sicrie superbe, căptușite cu volane roz, din tul, cu mãtase naturală sau de astea cu latex. Sicrie personalizate, pe roz, pe bordo! Putem să punem și pene!

Vrem să facem și monument vip. Putem face și pentru priveghi, cu dans ceva, că prea e toată lumea pe jelanie la noi! De ce nimeni nu se gândește să înmormânteze pe cineva în sicriu transparent cum e Albă ca Zăpada?

Eu nu vreau să fiu îngropată, vreau incinerată. Fiecare suntem datori cu o moarte, la urma urmei. Vreau înmormântări diferite total. Până la urmă, moartea trebuie celebrată. Să fie o înmormântare de aia să oprească lumea pe stradă! O să avem și servicii pe lux, dar și pentru toate buzunarele! Vreau preoți din toate religiile, nu doar ortodoxi.

Ca logo îmi doresc să fie un siciru mic, zâmbitor. La mexicani, de exemplu, moartea e doar o trecere! Aici, în România, oamenilor le e frică de ea ca de Necuratul! Eu vreau să fac bani cu asta începând de luna viitoare!”, a dezvăluit contesa digitală, în amănunțime, despre noua sa afacere șocantă, în cadul show-ului „Reală by Ana Morodan”.

Și-a înmormântat tatăl și bunicii în doar o săptămână!

Ana Morodan și-a învins frica de moarte în 2018! A fost cel mai crunt an din viața „Contesei digitale”. A trăit drame în lanț! Vedeta și-a înmormântat tatăl și bunicii, în doar o săptămână! Tatăl său a căzut în baie și a murit. În aceeași săptămână, Ana Morodan avea să-și înmormânteze și bunicii, care s-au stins din viață unul după altul.

La scurt timp, Ana a rămas și fără mama ei, care se lupta cu cancerul în fază terminală.

Aș putea să spun că nu m-au marcat atunci, fix în acea perioadă am avut cursul de marcă personalã și dimineața zburam la înmormântare, seara mă întorceam să țin cursurile.

Ulterior, am fost mai marcată când a decedat și mama, când am decis să termin o relație în care eram de 8 ani jumătate. Toate s-au întâmplat într-un an. A fost complicat, că eram într-o perioadă de anxietate foarte mare, nu înțelegeam ce mi se întâmplă.

Destul de greu de dus! Eu nu mi-am dat seama că nu mi-am plâns părinții, nu am plâns după despărțire. Mi-am dat seama că trăiesc un doliu deprimant. Nu a fost ușor, dar l-am trecut", a dezvăluit Ana Morodan, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

„Mama a fost diagnosticată cu cancer la șapte organe!”

Ana Morodan și-a pierdut mama la doar un an distanță după moartea tatălui și a bunicilor. Mama vedetei a fost răpusă de cancerului nemilos, maladie care i-a atins toate organele din corp.

A fost îngrozitor să văd așa ceva. A fost diagnosticată cu cancer la 7 organe, în ultima săptămână manca numai înghețată si s-a dus splendid. Mi-a spus cuvinte simple, esențiale pentru viața mea și s-a dus!

Mi-a spus înainte să se ducă de tot, cu 2 minute înainte: «Ana, să fii bună! Că viața e grea și să fii bună cu toată lumea și să te lupți!». Asta cu bună cu toată lumea nu știu dacă mi-a ieșit, dar mă chinui!”, a mai mărturisit Ana Morodan, invitată în emisiunea lui Denise Rifai.

Supranumită “contesa digitală”, Ana Morodan este o antreprenoare de succes. Prima afacere a demarat-o dintr-o întâmplare. Și-a făcut un blog de modă, care a devenit afacerea principalã. Ana a fost primul blogger de stil personal din România.

Afacerea a început-o în 2010, în Arad, apoi, Ana Morodan a venit să cucerească Capitala cu doar 200 de lei în buzunar. Fosta avocată are acum are peste 150.000 de urmăritori pe Instagram și propriul show tv la Antena Stars.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!