Are Ana Morodan o „problemă cu alcoolul”? Ce spune despre zvonurile concedierii de la Antena

Ana Morodan, supranumită și „Contesa digitală”, și-a anunțat de curând propriul reality show, emisiunea „REAlă by Ana Morodan”, în colaborarea cu Antena Stars. La scurt timp însă, au apărut zvonurile potrivit cărora vedeta ar fi fost lăsată fără emisiune!

Ana Morodan, după ce s-a vehiculat că ar fi fost dată afară de la Antena Foto: Instagram
Ana Morodan, după ce s-a vehiculat că ar fi fost dată afară de la Antena Foto: Instagram

Nici nu s-au terminat bine filmările pentru sezonul 1, că în presă a apărut informația potrivit căreia Morodan ar fi fost lăsată fără emisiune. Mai mult decât atât, unele publicații au vehiculat și motivul din spatele presupusei decizii, punând totul pe seama...aburilor alcoolului.

Știai? Ana Morodan, plină de vânătăi după operația la sâni! «Mi-au apărut pentru că..»

S-a zvonit că Ana Morodan ar fi venit la filmări în repetate rânduri sub influența unor băuturi alcoolice. Și, cum veștile proaste circulă cel mai repede, aceste informații au ajuns și la urechile „Contesei”.

Vezi aici mai multe informații: Ana Morodan, pe lista neagră! Motivul pentru care șefii ar vrea s-o dea afară

Ana Morodan, replică după ce s-a zvonit că ar fi rămas fără emisiune

Aceasta neagă însă că ar fi rămas fără emisiune, ba mai mult decât atât, a dezvăluit că urmează să înceapă și filmările pentru sezonul doi din „REAlă by Ana Morodan”.

Nicio televiziune nu te ține dacă nu există audiențe. Prin urmare, noi filmăm în continuare. Cine poate să creadă așa ceva?! Puteți să întrebați producătorii, puteți să îi întrebați pe cei de la Antenă. Este exclus așa ceva.

Mai am de filmat două episoade pentru acest sezon. În luna august avem pauză, iar apoi filmăm pentru sezonul doi din septembrie. Dacă primeam vreun avertisment, nu cred că îmi reînnoia nimeni contractul.”, a declarat Ana Morodan, pentru Fanatik.

Te-ar putea interesa și: De ce nu mai apare Ana Morodan la Masked Singer: „Nu era o afacere bună". Cât câștigă „Contesa digitală" din online

Are sau nu o „problemă cu alcoolul”?

„Contesa digitală” a adresat și presupusa „problemă” cu alcoolul. „Nu sunt un om tocmai comod. Da, mai pun gura pe un gin tonic sau o șampanie, dar e o minciună ce s-a spus. Cineva poate să creadă multe despre mine, însă ăsta e adevărul. Nu am primit nicio avertizare. Chiar a doua zi când a apărut informația, m-am văzut cu producătorul meu și ne-am amuzat pe seama asta.”, a completat Ana Morodan, pentru sursa anterior menționată.

Nu rata: Video de senzație! Morodan, mahmură la Capatos? Abia se ținea pe picioare: „Ce m-am îmbătat"

Ana Morodan, sub influența alcoolului în emisiunea lui Capatos?

Ana Morodan nu e străină de lumea televiziunii, participând în trecut și la show-uri precum „Asia Express” și „Masked Singer”. De asemenea, aceasta primește des invitații și în platoul altor emisiuni, fiind de curând prezentă și în show-ul de noapte al lui Dan Capatos.

De acolo au început, de altfel, și zvonurile cu privire la „plăcerea vinovată” a vedetei pentru alcool, după ce și-a făcut apariția atunci într-o stare mai mult decât...euforică! Să fi fost totul doar de show?

Ana Morodan se numără printre primele personaje autohtone care şi-au construit marca personală în mediul online, de aici și porecla de „Contesă digitală”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net