Ana Morodan dezvăluie ce face de când e „arestată” la domiciliu

Ultima actualizare:

  Ana Morodan spune că este obișnuită de mult timp să lucreze de acasă și adoră acest stil de viațăfoto: arhiva personală
Ana Morodan spune că este obișnuită de mult timp să lucreze de acasă și adoră acest stil de viațăfoto: arhiva personală

Ana Morodan este de când se știe genul acela de om care se face repede remarcat. Dar afirmarea în showbiz s-a produs în 2010, când și-a asumat rolul de “contesă digitală”, cum îi place ei să se autointituleze. În curând, o veți putea urmări pe Ana-Maria, căci acesta este prenumele ei complet, în noul show de la PRO TV, “Masked Singer Romania”, a cărui lansare a fost amânată de pandemia mondială cu coronavirus. Ce face de când s-a alăturat mișcării #stămacasă a povestit, în exclusivitate pentru Click!, chiar Morodan.

 • O scurtă prezentare bio, te rugăm.

Mă numesc Ana-Maria Morodan, m-am născut la 19 ianuarie 1985, în Arad, unde am și urmat cursurile singurei facultăți de drept din oraș. Sunt avocat de profesie, specializată pe divorțuri.

«Și când eram mică aveam gura tot mare»

 • Când ai început să te afirmi?

Când eram mică, mică, pentru că aveam gura tot mare și atunci și prea multe opinii. Dar în varianta de “contesărie digitală” sunt din 2010. Eram într-o perioadă de teribilă decepție, după o relație amoroasă eșuată, plictisită de rutină și rigoarea avocățească și mă uitam lung și tâmp la tot felul de minunății din online, căutând un nou drum. Între două ginuri și o porție de plâns demnă de Oscar, am descoperit blogurile de personal style și m-am gândit că aș putea începe să fac și eu asta; mai mult decât atât, că aș putea să dezvolt un business din toată aventura asta, al cărei principal obiect de activitate era să fiu eu.

 • Și care a fost primul tău contact cu televiziunea?

Am fost protagonistă în tot felul de materiale și reportaje de lifestyle, invitată în diverse emisiuni de divertisment, însă am început consecvent în televiziune cu o pastilă săptămânală care se numea “Cum să pari și să apari ca să nu dispari”, în emisiunea “Prietenii de la 11”, în 2017. Apoi am prezentat un show matrimonial intitulat deloc bombastic “Nuntă cu scântei”.

O dezamăgire în amor i-a schimbat radical cursul vieții

Ana Morodan se răsfață cu ajutorul motanului Fitzgerald
Ana Morodan se răsfață cu ajutorul motanului Fitzgerald

Am fost sunată, curtată și invitată. Am spus da, fără să stau prea mult pe gânduri, pentru că mi se pare că rolul de detectiv în show-ul “Masked Singer Romania” mi se potrivește mănușă. Iar cu acest gen de spectacol spumos și provocator rezonez întru totul.

 • Așadar, care e mai exact rolul tău aici?

La “Masked Singer Romania” sunt unul dintre cei patru “detectivi” care încearcă din răsputeri să descopere cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii, și anume care sunt celebritățile care fac spectacol în spatele măștilor. Sunt această Miss Marple a Agathei Christie, mai decoltată și cu mișcări de dans amețitoare, care se minunează, investighează și se distrează nebunește.

«Toată lumea stă acasă și are grijă de sănătate»

Ana Morodan are 35 de ani și din 2010 s-a autointitulat „Contesa Digitală”
Ana Morodan are 35 de ani și din 2010 s-a autointitulat „Contesa Digitală”
 • Când au început filmările?

Am început să filmăm la începutul lunii martie...

 • Dar știu că de bine ce au început le-ați și întrerupt, din cauza crizei actuale cauzată de coronavirus...

Da. În acest moment nu mai filmăm. Stăm cu toții acasă și avem grijă de sănătate. “Masked Singer Romania” e un proiect grandios în care sunt implicate sute de persoane, așa că nu am fi avut cum să ne restrângem activitatea și să reușim să păstrăm nivelul show-ului. Producătorii au decis că în aceste momente sănătatea angajaților, a colaboatorilor și a prietenilor acestui show este cea mai importantă.

«Și înainte de pandemie stăteam mult în casă».

Ana Morodan îmbină utilul cu plăcutul atunci când stă acasă
Ana Morodan îmbină utilul cu plăcutul atunci când stă acasă
 • Cum s-a schimbat viața ta de când a început pandemia?

Chiar și înainte de pandemie eu petreceam foarte mult timp acasă, respectiv la #theMOffice pentru că nu-mi plac neapărat ieșirile și evenimentele sociale. Am mai spus-o și o repet... sunt mizantropă, dragă! Să știți că am la fel de multă treabă și acum, îmi organizez și reorganizez business-urile și mă ocup în același timp mai mult de mine și de pasiunile mele casnice. Nu știu alții cum sunt, dar eu încă n-am avut timp să mă plictisesc.

 • Cum decurge acum o zi din viața ta?

Mă trezesc devreme, fac câteva mișcări de yoga ca să-mi mențin cât de cât tonusul “contesistic”, îmi pun un compleu superb de casă și câteva șiraguri de perle și îmi beau cafeaua în videocall cu colegii mei de la #theMOffice. Facem prima ședință a zilei, apoi mă ocup de task-urile pe care le setez pentru ziua respectivă: telefoane, discuții, planuri, diverse proiecte pentru clienții cu care lucrez, brainstorming-uri, organizări și reorganizări. La prânz am o pauză scurtă în care îmi pun o mască hidratantă, mă ocup de plante și mă relaxez puțin. Apoi am un al doilea videocall cu colegii mei și îmi continui activitățile pănă în jurul orei 20.00. Seara citesc, mă uit la Netflix și petrec timp prețios cu Fitzgerald, prea-iubitul motan care e plictisit deja de dormit și începe să toarcă pentru mama lui într-un ritm care mă binedispune teribil.

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7 1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg