Decizia cu care a șocat Ana Morodan. Și alte vedete au făcut ca ea în ultimul timp

Ultima actualizare:

Ana Morodan (37 de ani), una dintre cele mai excentrice vedete din showbizul românesc, a ales anul trecut să își micșoreze sânii din cauza durerilor de coloană pe care le avea de mai mulți ani. După intervenția ei, anul acesta, au apelat la operații similare, de reducție a bustului, și Adina Postelnicu (44 de ani), și Dana Săvuică (53 de ani).

Ana Morodan și-a micșorat sânii

În vara anului trecut „Contesa digitală” lua decizia să își micșoreze bustul. Totul din cauză că, în ultima perioadă, se plângea tot mai mult de dureri de spate. Intervenția a decurs în parametri normali, iar acum Ana Maria Morodan nu mai are dureri acute la coloană, însă are probleme mari cu legea. Marți, vedeta a fost reținută pentru 24 de ore după ce a fost prinsă la volan drogată, beată și fără permis de conducere.

Blondina are o relație foarte apropiată cu internauții săi, așa că pe tot parcursul intervenției chirurgicale, Ana Maria Morodan alegea, atunci, să îi țină la curent cu tot ce se petrece cu ea.

„Am ieșit (din operație - n.r) Vreau să vă spun că nici măcar nu am simțit când mi s-a făcut anestezie. M-am trezit direct înapoi în salon. Nu am nicio durere, pot să ridic mâinile, totul este absolut în regulă. Mulțumesc întregii echipe și domnului doctor că a avut grijă de mine. Sunt foarte bine, mâine pot să plec acasă”, le spunea Ana fanilor.

Adina Postelnicu, o altă diva operată

Adina de la Heaven este o altă vedetă care a ales, anul acesta, în începutul lunii martie, să își micșoreze sânii, deoarece se confrunta, de ani de zile, cu dureri mari de spate. Blondina a luat această decizie radical, la patru ani, după ce a devenit mamă.

„Îmi doresc de foarte mult timp această intervenție, cam de 20 de ani vreau să o fac, dar nu am avut curaj până acum. Întotdeauna mi-am dorit să am sânii mai mici din cauza durerilor atroce de spate. Știi ce se întâmplă cu fetele care se tunează în ziua de azi?! Ele nu-și dau seama ce înseamnă un sân mare, câtă presiune pui pe coloană și ce dureri de spate poți să ai!”, ne spunea recent Adina Postelnicu.

Dana Săvuică, mândră de sânii ei

Dana Săvuică și-a micșorat sânii din cauza durerilor de spate / foto: arhiva personală
Dana Săvuică și-a micșorat sânii din cauza durerilor de spate / foto: arhiva personală

Dana Săvuică este o altă divă care a apelat în urmă cu o săptămână și jumătate la o intervenție de reducție și lifting mamar. Astfel că, acum, fostul manechin se află în perioada de recuperare. Motivul pentru care Dana Săvuică a decis să ajungă pe masa de operație au fost durerile foarte mari de coloană și de cap din cauza sânilor prea voluminoși.

„Mă simt mult mai bine. Eu am și o operație pe coloană, în zona lombară. Începusem să am dureri mari de câtiva ani buni, dureri cervicale. În perioada menopauzei, sânii mei care sunt naturali, au explodat, pur și simplu. Deveniseră foarte mari, grei, căzuseră. Dar, era vorba despre sănatate nu mai puteam să dorm noaptea. Nu mai puteam să dorm pe burtă, aveam dureri mari de cap, luam un Nurofen la două zile”, a spus Dana Săvuică recent pentru Click!

Operația în sine nu a durut. Când m-am trezit din anestezie totul a fost ok. A doua zi am plecat de la spital, am stat doar o noapte. Am plecat pe picioarele mele. Am primit un tratament medicamentos, dar nu am luat decât o dată sau de două ori un calmant.  A fost waw! Mărturisesc că mi-a fost foarte frică de această operație. Frica asta m-a ținut ani întregi, am bătut pasul pe loc degeaba”, a adăugat Dana.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net