Clipe grele pentru Ana Morodan. Vedeta a ajuns pe masa de operație

Ultima actualizare:

Ana Morodan trece prin clipe complicate. Vedeta a ajuns pe masa de operație. Ei bine, Contesa Digitală a trecut pragul medicului estetician pentru o schimbare de zile mari. 

Clipe grepe pentru Ana Morodan. Vedeta a ajuns pe masa de operație
Clipe grepe pentru Ana Morodan. Vedeta a ajuns pe masa de operație

Ana Morodan uimește întotdeauna, doar că, la început de an, vedeta ne-a surprins într-un mod diferit. De această dată n-a mai fost vorba despre ținute spectaculoase sau accesorii electrizante.

Ana Morodan a ajuns pe masa de operație

Marți, 10 ianuarie, Ana Morodan a apelat la procedura de lipoaspirație, conform spynews. Nu este nimic îngrijorător, intervenția fiind minim invazivă. Veștile nu sunt deloc rele. După operație, nu va rămâne niciun semn vizibil și, totodată, este vorba despre o procedură care nu implică durere.

Lipoaspirația este o procedura chirurgicală care înlătură grăsimea de pe toată zona abdominală. 

Cu siguranță, după operație, Ana va scăpa de câteva kilograme. Vedeta se va bucura de un abdomen bine definit, care să îi pună în valoare talia. În prezent, Ana Morodan are o înălțime de 1.62 metri și o greutate de 59 de kilograme, conform sursei citate.

Recent, Ana Morodan și-a micșorat bustul

Ana Morodan este una dintre cele mai interesante apariții din showbiz-ul românesc. Recent, vedeta care are o emisiune la Antena Stars a apelat la o altă intervenție, de micșorare a bustului, deși multe femei visează să aibă un bust cât mai generos.

„Așa-i de fain cu sâni mai mici. Nu pot să-ți povestesc. Nu mă mai doare spatele, pot să mă îndrept, e mult mai bine. Plus că, cred eu așa, că sânii mici, acum de la o vârstă, dau și o alură mai fresh.”, a declarat Ana Morodan, potrivit EGO.ro.

Pe Ana Morodan o puteți vedea în fiecare zi, de luni până joi, în cadrul emisiunii REAlă by Ana Morodan, la scurt timp după miezul nopții, după emisiunea Xtra Night Show.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg