Cum se simte Jorge după intervenția chirurgicală suferită la genunchi. Artistul are planuri mari de viitor

#Exclusiv Click!

Duminica trecută, ne-am întâlnit cu faimoșii și războinicii, ce au fost eliminați din actualul  sezon al emisiunii „Survivor". Evident, Jorge, pe numele adevărat George Papagheorghe (40 de ani), nu putea lipsi de la această întâlnire. Prin urmare, reporterii Click! au profitat de această ocazie, i-au aflat planurile de viitor, dar și  cum se simte după experiența din Republica Dominicană, toate acestea într-un interviu exclusiv pentru Click!.

Jorge, alături de foști concurenți ai emisiunii „Survivor” / Foto: Click!
Jorge, alături de foști concurenți ai emisiunii „Survivor” / Foto: Click!

Click!: Ce mai faci, Jorge?

Jorge: Sunt foarte încântat că pot pune piciorul jos, au trecut cinci săptămâni de la operație, sunt din ce în ce mai bine.

Te mai doare ceva?

Mă doare, mă doare genunchiul când pun piciorul jos. Încă mi se umflă când fac sport, am recuperare în fiecare zi, la menisc, Fac o oră pe zi exerciții, merg la kineto și fizioterapie, am aparate la care stau mai multe ore.

Ți-ai făcut și tu asigurare înainte de a pleca?

Nu mi-am făcut eu personal. Toți participanții de la „Survivor" avem o asigurare pe care am semnat-o înainte de a pleca. Nu vă faceți griji, suntem pe cele mai bune mâini.

În perioada aceasta, tu, Dorian Popa și Cătălin Măruță aveți probleme cu picioarele...

Da, cei trei crai de la răsărit. E bine că empatizăm unul cu altul. Eu l-am sunat pe Cătălin Măruță înainte de operație, iar Dorian Popa m-a sunat pe mine înainte de operație. Eram așa, un trio magnific. E bine că ne ajutăm unii pe alții, asta e o chestie pe care am descoperit-o acum. Înainte nu eram așa prietenoși, noi, oamenii din showbiz. Am început să empatizăm, să ne apreciem unii mai mult că alții, să ne apreciem și să ne sprijinim în momente grele, e fantastic că se întâmplă asta.

Bine că nu ți-a afectat și vocea...

Cânt și așa, am eveniment săptămâna asta, urc într-o cârjă pe scenă, am microfonul în cealaltă mână și cânt.

Jorge s-a accidentat la „Survivor” / Foto: captură PRO TV
Jorge s-a accidentat la „Survivor” / Foto: captură PRO TV

Te-ai gândit înainte de competiție că poți păți ceva?

Nu m-a gândit, eu sunt o fire sportivă, fac sport, merg la sală. Nu m-am gândit niciodată că mă pot accidenta la „Survivor”, poate și inconștiența mea de a intra pe traseu cu energie, de aia cred că s-a și întâmplat.

Cum e relația cu Răzvan?

E prima oară când ne vedem după „Survivor”, nu ne-am sunat, ne-am conversat în mesaje. Mă bucur pentru el că a fructificat oportunitatea asta foarte tare, cred că este singurul de la Războinici care știe ce să facă după ce a ieșit din competiție cu o expunere atât de mare.

Nu ți-a cerut sfatul?

Am vorbit, mi l-a cerut, i l-am dat de mai multe ori cu mare drag și are toate aturiile să devină un influncer mare.

Ce urmează pentru tine?

Podcast, în fiecare luni, „Vorba lui Jorge", am mai multe filmate până la finalul lui în iunie, lunea de la 19.00.

Ai dat lovitura cu primul..

Și cu primul, și cu al doilea. Sunt recunoscător și fericit că Andrei Aradits a ales în podcastul meu să spună, să facă publică o informație pe care mai mulți oameni din showbiz o știau. Însă, pentru mine, a fost fantastic! Îi mulțumesc lui Andrei că și-a deschis sufletul și și-a făcut curaj să împărtășească informația asta și cu noi pentru că îi suntem alături și îi vrem binele.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net