Necazurile se țin lanț de Jorge! A ajuns de urgență cu soția la spital: „Suntem familia faultată!”

După accidentarea lui la Survivor în Dominicană, Jorge (40 de ani) a început să fie urmărit de ghinioane. Nici bine nu s-a operat la picior, de ruptură de menisc, că la câteva zile după intervenția sa chirurgicală, artistul a ajuns din nou la spital.

„Necazul nu vine niciodată singur?”, se întreabă Jorge  pe Instagram.

De această dată, a fost la urgență cu frumoasa lui soție, Ramona Prodea (50 ani). Jorje a mărturisit că Ramonei i s-a dezlipit retina, iar în urma tuturor acestor experiențe neplăcute,  Faimosul a ajuns la concluzia că „suntem familia faultată”!

Ce se întâmplă cu familia noastră? Soția mea, am ajuns cu ea la spital de urgență că i s-a dezlipit retina. E cu mine în mașină acum, suntem fericiți că totul a decurs foarte bine. Însă eu cu două cârje, ea cu ochiul bandajat, aia mică a noastră, Karina, acum câteva luni, a primit o minge în nas, și are zgârciul dezlipit,  (n.r.: azi) mă duc cu ea la ORL, deci suntem familia faultată! Să nu aveți impresia că viața noastră este roz sau că noi trăim într-o bulă sau ceva. Avem și noi, ca toată lumea, tot felul de situații!”, le-a povestit Jorje internauților.

S-a liniștit după operația la picior

Jorge a trecut cu bine de operația pe care a suferit-o la picior și mărturisea că a ieșit cu zâmbetul pe buze din sala unde a avut loc intervenția. Timp de încă o lună de zile, artistul nu are voie să calce în piciorul operat.

„Mi-a ajuns cuțitul la os, ca să zic așa, mai exact, bisturiul. Am ieșit vesel din operație. Am stat 2 nopți internat iar acum sunt acasă. Fericit că în sfârșit m-am operat. Așteptarea asta a fost cea mai grea. Urmează 5 săptămâni în care nu am voie să pun piciorul jos însă nu mă sperie, am povestit toată procedura cu operația, într-un vlog pe care l-am postat, la cererea fanilor Survivor România. A fost interesant că seara, după operație, mă uitam la Survivor din rezerva spitalului. Mi-a intrat «microbul», ne povestea Jorge, la câteva zile după operație, din confortul său de acasă.

„Îl iubesc din ce în ce mai mult în fiecare zi”

Anul trecut a fost un al al schimbărilor în familia lui Jorge. Cântărețul a împlinit 40 de ani și a schimbat prefixul, iar soția lui a făcut 50 de ani, prilej cu care ne-au povestit la un moment dat pentru Click! cât de mult se iubesc.

Armonia planează în cuplul Jorge – Ramona Prodea, iar Click! a aflat ce îi leagă pe cei doi soți și acum, chiar dacă între ei este o diferență de 10 ani.

Toată iubirea asta care ne leagă de atâta timp și faptul că noi ne descoperim unul pe celălalt în fiecare zi, e un lucru extraordinar în viața noastră și ne creează o armonie și o iubire din ce în ce mai mare în fiecare zi…

E chiar mai mult decât în prima zi, e un mix, de chimie, de partea spirituală,  de partea fizică, de mental, de partea emoțională. La noi toate lucrurile astea sunt în echilibru. Și asta mă face să îl iubesc din ce în ce mai mult în fiecare zi!”, a declarat soția artistului Jorge, Ramona Prodea, atunci când a fost întrebată ce o atrage încă la soțul ei, cu care este căsătorită deja de 9 ani.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net