Jorge s-a operat! Cum se simte și ce îl așteaptă în următoarele săptămâni: „Asta am în minte acum”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

S-a întors accidentat și cu ruptură de menisc de la Survivor și a plecat într-o vacanță în Dubai cu familia. Ulterior, Jorge (40 ani) a ajuns pe masa de operație, la spital, ca să rezolve problema cu care se confruntă la genunchi.  

 Artistul și prezentatorul TV a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală și acum este deja acasă, acolo unde va fi îngrijit și susținut cum se cuvine de către familia sa, mai ales că timp de 5 săptămâni nu va avea voie să pună piciorul jos.

Mi-a ajuns cuțitul la os, ca să zic așa, mai exact, bisturiul. Am ieșit vesel din operație. Am stat 2 nopți internat iar acum sunt acasă. Fericit că în sfârșit m-am operat. Așteptarea asta a fost cea mai grea.

Urmează 5 săptămâni în care nu am voie să pun piciorul jos însă nu mă sperie, am povestit toată procedura cu operația, într-un vlog pe care l-am postat, la cererea fanilor Survivor România. A fost interesant că seara, după operație, mă uităm la Survivor din rezerva spitalului. Mi-a intrat “microbul”…”, ne-a mărturisit Jorge, din confortul său de acasă.

Artistul a avut mari emoții în drum spre spital, acolo unde a stat doar două zile. Jorge a fost condus la spital de soția sa și a povestit cum totul a decurs bine și e fericit că a scăpat de stres.

Prima operație din viața mea! Eu nu m-am operat în viața mea! Ba da, m-am operat la ochi. Dar nu am avut niciun oscior, niciun deget, nimic, rupt… Râd că am emoții! Deci mâine dimineață, la prima oră am înțeles că sunt primul pacient, de-aia mă internează din seara asta…”, povestea Jorge din mașină, în drum spre spital.

La recomandarea lui Cătălin Măruță  Jorge a ales să se opereze la genunchi la un spital privat din Capitală, la același medic la care s-a operat și vedeta ProTV, Dr. Ion Bogdan Codoreanunul dintre cei mai respectați chirurgi ortopezi din România. 

Sunt optimist! Mulțumesc Survivor România, fără voi nu aș fi reușit să fiu la operația asta! Lăsând gluma la o parte, că mi-am asumat orice accidentare atunci când m-am dus la Survivor, e bine să nu lași să aștepți. Când e ceva important trebuie să dai frica la o parte. Eu nu am simțit frică deloc, m-am ambiționat, am mers singur pe picioare până în sala de operație și  am scos și pieptul în față pentru că era un moment în care trebuia să fiu curajos! Nu este cea mai grea operație!

De-acum încolo nu poate să fie decât bine! Asta am în minte acum! Sunt fericit, e și de la perfuzii… Urmează să am vreo 6 zile de stat acasă după care am programat să filmez două podcasturi”, a povestit Jorge în vlogul pe care l-a făcut din spital.

image
image
image
image
image
image
jennifer aniston instagram jpg
banner Petrică hirtescu
banner francisca png
banner sensy png
leonardo dicaprio meghan roche jpg
banner andreea esca png