Prima ieşire mondenă a lui Cătălin Măruță. A lăsat cârjele în maşină și s-a bucurat de „libertate”!

#Exclusiv Click!

Cătălin Măruţă se reface după operaţia de ligamente încrucişate suferită la începutul anului, la 12 ianuarie. Reporterii Click! l-au întâlnit la un eveniment, la prima ieşire mondenă după intervenţie. Iată cum se simte prezentatorul de la PRO TV.

Prezentatorul de la PRO TV a suferit o ruptură de ligamente încrucișate și a avut nevoie de o operație, apoi a fost nevoit să se deplaseze cu cârjele și să facă masaj acasă, precum şi exerciţii de recuperare. Acum, Cătălin Măruță se simte mai bine, se poate deplasa și fără cârje, chiar dacă șchioapătează puțin, aşa că a ieşit în sfârşit la un eveniment monden. Prietenul său, Ensar Duman, și-a deschis al doilea restaurant oriental în zona Herăstrău, iar Cătălin nu putea să lipsească, mai ales că evenimentul a avut și un scop caritabil: încasările localului din primele patru zile, adică tot profitul înregistrat în perioada 24-27 februarie va fi donat victimelor cutremurului din Turcia.

De cum a intrat fără cârje la eveniment, toate privirile au fost ațintite către el și toată lumea l-a întrebat ce mai face și cum se mai simte după intervenția chirurgicală suferită. Măruță le-a spus tuturor că e bine, chiar dacă mai ține cârșele pe aproape - aseară le lăsase în mașină, iar el se bucură de faptul că începe să se deplaseze și fără ajutor. Toată seara, prezentatorul de la PRO TV a socializat cu Majda și Andreea Ibacka - colegele sale, apoi a întrebat-o pe Alexia Eram unde este Mario Fresh, a stat de vorbă și cu Adina Buzatu, stilista de la care se îmbracă pentru emisiunile sale, s-a întreținut și cu Giani Chiriță - care și-a donat tricoul de pe vremea când juca în Turcia, dar și cu mulți alții... și a gustat din preparatele orientale.

Cătălin Măruță s-a documentat ca la carte înainte să facă această operație, iar după intervenția chirurgicală și-a ținut la curent pas cu pas fanii de pe conturile sale de pe rețelele sociale, unde a scris toate detaliile despre starea lui de sănătate. Familia i-a fost alături în toată această perioadă, iar copiii săi, Eva și David, l-au răsfățat cum au știut ei mai bine și i-au adus mâncarea la pat. Recuperarea după o astfel de operație de ruptură de ligamente încrucișate durează până la șase luni și trebuie să fie făcută la un centru specializat, sub atenta supraveghere a unor kinetoterapeuți cu experiență. Iar Măruță a fost un pacient conștiincios, lăudat pentru asta chiar și de către doctorul care l-a operat, dr. Ion Bogdan Codorean.

A rămas singur de Dragobete

Andra şi Cătălin Măruţă împlinesc anul acesta 15 ani de la căsătorie
Andra şi Cătălin Măruţă împlinesc anul acesta 15 ani de la căsătorie

După ce aseară a petrecut alături de prietenii săi la deschiderea acelui nou restaurant oriental, Cătălin Măruță s-a trezit astăzi cu noaptea-n cap și a dus-o pe Andra, soția lui, la aeroport, așa că a rămas singur de Dragobete. Andra are azi concert la Suceava și urmează să se întoarcă acasă mâine. Înainte de a se despărți de soțul ei, l-a „albit” cu sărutări și i-a promis că vor sărbători Dragobetele așa cum trebuie a doua zi, spunându-i că ei oricum se iubesc mereu şi nu au nevoie de o zi specială pentru asta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net