Sfâșietor! Un tânăr de 17 ani s-a filmat sub dărâmăturile din Turcia, știind că urmează să moară: „Sunt lucruri pe care le regret”

Cutremurul devastator din Turcia a produs numeroase victime și morți, iar printre persoanele prinse sub dărâmături s-a numărat și un tânăr de numai 17 ani. Acesta și-a pierdut orice speranță că va fi salvat, așa că a luat telefonul mobil și a început să se filmeze în timp ce lăsa un mesaj de adio.

Tânărul prins sub dărâmături / Sursă foto: captură video
Tânărul prins sub dărâmături / Sursă foto: captură video

A fost sigur că va muri sub dărâmături

În momentul în care s-a produs cutremurul devastator din Turcia, un tânăr de 17 ani a fost prins sub dărâmături și a crezut că acolo își va găsi sfârșitul. 

Cu telefonul mobil și cu ultimele forțe, a început să se filmeze și să lase un mesaj de adio. Copilul a spus că regretă multe lucruri și speră ca Dumnezeu să-i ierte păcatele, convins fiind că nu va mai scăpa cu viață de acolo. 

Ca prin minune, a fost salvat la numai câteva ore de la producerea cutremurului, însă mesajul de adio pe care l-a filmat a devenit de-a dreptul viral. 

„Sunt multe lucruri pe care le regret. Fie ca Dumnezeu să mă ierte de toate păcatele mele. Dacă voi ieși de aici în viață astăzi, sunt multe lucruri pe care vreau să le fac. Când m-am ridicat în picioare și am căzut din nou din cauza trepidațiilor, am înțeles că are loc un cutremur.

Clădirea noastră s-a prăbușit oricum la secunda 7, 10. În momentul în care am fugit spre ușă, eram deja sub dărâmături. Încă se mai produceau replici, acoperișul se prăbușea spre mine din ce în ce mai mult. Motivul pentru care am făcut acea înregistrare video a fost că, pe măsură ce acoperișul se apropia de mine, am crezut că voi muri”, a spus tânărul, pe clipul video înregistrat sub dărâmături.

Cu și mai multă durere, tânărul a povestit că era sigur că și-a pierdut și familia printre dărâmături și că se va alătura curând celor dragi. Din fericire, au fost cu toții salvați, iar acum locuiesc într-un cort pus la dispoziție de Guvern.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net