Îți dau lacrimile! O pisică salvată de sub dărâmături, după cutremurul din Turcia, refuză să se mai dezlipească de eroul său

Ultima actualizare:

În urma cutremurului tragic din 6 ferbruarie, din Turcia și Siria, echipele de căutare au lucrat din greu pentru a ajuta victimele dezastrului. Salvatorii de la Departamentului de Pompieri Mardin au reușit să găsească mulți supraviețuitori, chiar și la 11 zile după cele două cutremure.  Printre supraviețuitori, se afla o pisică prinsă în dărâmăturile unei clădiri prăbușite din cartierul Defne. De aici, vă relatăm o poveste demnă de film!

Pisicuța salvată de sub dărâmături refuză să plece de lângă eroul ei (Foto: captură video)
Pisicuța salvată de sub dărâmături refuză să plece de lângă eroul ei (Foto: captură video)

Ali Cakas (33 de ani), unul dintre membri echipei de salvare, a găsit adorabila pisică la 11 zile după tragedie și a decis să-i dea numele Enkas, care în traducere înseamnă moloz, potrivit hola.com.

O poveste cu final fericit. Pompierul a decis să adopte pisica

Ali și Enkas (Foto: Instagram)
Ali și Enkas (Foto: Instagram)

Pisica salvată a devenit instantaneu un simbol al speranței, în mijlocul imensei tragedii din Turcia, nu doar pentru că a reușit să supraviețuiască cu răni ușoare, ci și pentru că a arătat cât de recunoscătoare i-a fost salvatorului ei. 

Enkas a devenit virală după ce echipa de căutare a observat că a decis să rămână alături de salvatorul ei. Pisica a fost fotografiată stând pe umărul lui Ali, după ce a fost găsită. Dar povestea incredibilă a lui Enkas nu se termină aici, deoarece Ali a decis, în cele din urmă, să o ia acasă. A adoptat-o și a devenit astfel mascota Departamentului de Pompieri Mardin.

Echipa continuă să lucreze zi și noapte pentru a găsi mai mulți supraviețuitori, inclusiv animale de companie care ar putea fi încă prinse în dărâmături. „Îmi place că pisicile decid singure cine sunt stăpânii lor. Iar persoanele respective nu au ce să facă altceva, decât să își accepte soarta", a scris un internaut pe rețelele sociale. „Pisicile ne adoptă cu mult înainte ca noi să le adoptăm pe ele. Uneori sunt sufletele noastre pereche", a scris un alt utilizator.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net