Jorge de la „Survivor România”, la un pas de divorț! De ce a vrut soția să-l părăsească?

Jorge și Ramona Prodea au fost la un pas să divorțeze, chiar în primul an de căsnicie. Jorge nu a știut până astăzi ce gândea soția sa în vacanța lor cu copiii. A rămas stupefiat când a aflat că intenționa să-l părăsească!

Jorge și Ramona Prodea au deja la activ 10 ani de căsnicie, însă nu totul a fost roz în marijul lor, de-a lungul timpului. Mai mult, se pare că divorțul a bătut la ușă pentru concurentul de la „Survivor”, chiar în primul an de căsnicie, însă el habar nu a avut de acest lucru.

Ramona: „În capul meu mă hotărâsem, eu nu mai pot așa, vreau să divorțăm!”

Prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță, Ramona a făcut marea dezvăluire, care l-a lăsat mască pe Jorge.

Primul an pentru mine a fost cel mai dificil, până ne-am calibrat. Cumva în capul meu gata, mă hotărâsem, eu nu mai pot așa, vreau să divorțăm. Dar eu nu i-am zis lui, dar mă hotărâsem eu în capul meu. În primul an, da. Eram în vacanță și am zis să nu stricăm”, a mărturisit Ramona, la Pro TV.

Aflat lângă soția lui, pe canapeaua lui Cătălin Măruță, Jorge a sărit ca ars la auzul veștii.

Cum, tu în primul an de căsătorie te gândeai să divorțăm?! Stai așa să mai beau niște apă!”, a zis solistul, șocat.

Ramona și Jorge au reușit, până la urmă, să treacă peste tensiunile apărute în cuplu.

Da, eram în vacanță și în momentul în care eu m-am hotărât, cumva m-am simțit și eu ușurată. Am zis că asta e, înseamnă că nu a fost să fie, dar nu stric acum vacanța copiilor, hai să mergem în vacanță și când mă întorc o să avem o discuție.

Dar a fost ceva magic în vacanța respectivă, că ne-am reconectat și au dispărut toate îndoielile și toate frământările mele, cel puțin. Eu de atunci nu m-am mai gândit niciodată la asta”, a mai declarat soția cântărețului, la Pro TV.

Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, care este cu 10 ani mai mare decât el, în 2013. În vârstă de 50 de ani, Ramona este manager regional pentru Europa de Est și zona Adriatică la o companie care produce microprocesoare pentru computer.

„Ramona este norocul meu în viață”

Cei doi s-au cunoscut chiar în timp ce Jorge era căsătorit cu Alina și aveau o relație strict bazată pe business, nimic mai mult. După divorțul de Alina Laufer, artistul a început o relație amoroasă cu Ramona, iar după un an și trei luni a și cerut-o în căsătorie.

Ramona este norocul meu în viață. Este femeia care m-a adus pe drumul cel bun, acela de a fi sincer cu mine și a mă iubi așa cum sunt. Să mă văd cum sunt cu adevărat și să trec peste orice defect.

Viața mea este perfectă așa cum este. Sunt recunoscător pentru fiecare zi și oportunitate, pentru tot ce am, și am și planuri de viitor bine stabilite pe care le îmbrățișez la momentul perfect, atunci când e momentul”, declara, recent, celebrul artist despre actuala lui soție.

Jorge și Ramona Prodea formează unul dintre cele mai frumoase și mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au împreună un băiat, dar și câte o fiică din relațiile lor anterioare. Artistul a divorțat în urmă cu 11 ani de Alina Laufer, dar după acest mariaj eșuat și-a găsit fericirea alături de Ramona Prodea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net