Motivul real pentru care Jorge a părăsit Survivor România. Artistul a plecat în lacrimi

#Survivor România

Ediția de miercuri a emisiunii Survivor România a adus multe lacrimi în tabăra Faimoșilor. Vica Blochina a fost eliminată ca urmare a voturilor publicului, iar Jorge a trebuit să părăsească Dominicana din cauza problemelor de sănătate.

Cu toate că lumea a crezut că Jorge s-a accidentat în Dominicană la genunchi și acesta este motivul eliminării sale, povestea este mult mai complicată decât credeau telespectatorii.

Ce afecțiune medicală are Jorge

Se pare că în urma accidentării, Jorge s-a ales cu o problemă medicală destul de gravă, iar apropiații artistului se tem de faptul că acesta ar trebui să se opereze. Mai exact, în urma accidentării, Jorge și-a afectat serios meniscul, motiv pentru care a mers la consiliul de eliminare în cârje. 

Înainte de plecarea lui, Daniel Pavel l-a încurajat și i-a amintit de toate momentele frumoase pe care le-a petrecut în Dominicană, alături de colegii lui, dar și de punctele numeroase pe care le-a adus pentru Faimoși. 

„Emoție și intensitate și rațiune, pentru că avem rezultatele analizelor. Pentru că, de fapt, iată, ăsta este motivul… suntem aici cu Jorge și avem rezultatele investigațiilor făcute într-un mod extensiv asupra genunchiului tău, Jorge. Și astfel, pe considerente medicale, pentru a te putea recupera în condiții normale de sănătate și nu în acestea de Survivor, pe care le cunoaștem foarte bine, Jorge, părăsești competiția Survivor România în această seară, în acest consiliu.  Asta este decizia medicală și îți urăm cu toții însănătoșire grabnică, să-ți revii, să te pui pe picioare la propriu și la figurat, cât mai repede!”, a spus Daniel Pavel, înainte să-l invite pe Jorge să-și ia rămas bun de la echipa lui și să plece spre casă. 

Citește și - Acuzații grave în tabăra Faimoșilor. Cine este „perversel” la Survivor România

Jorge a părăsit Survivor România cu ochii în lacrimi

Cu ochii în lacrimi, Jorge a părăsit Survivor România, dar nu înainte de a spune câte ceva despre fiecare coleg în parte. Artistul le-a mulțumit tuturor pentru lucrurile pe care le-a învățat de la ei și a declarat că pleacă din Dominicană mult mai bogat, din toate punctele de vedere. 

La final, Jorge a îmbrățișat-o pe Ștefania și i-a urat acesteia mult succes. De asemenea, i-a spus că i-ar plăcea ca ea să fie marea câștigătoare. 

„Păi, în momentul ăsta domnul Dan, nici nu știu dacă să râd sau să plâng. Sunt foarte frustrat. Domnul Dan, eu chiar mi-am dorit să fiu la Survivor, și eu chiar mi-am dorit să fiu aici.

Și frustrarea cea mai mare este că m-am accidentat într-un moment în care Universul mi-a transmis în dimineața de dinainte de imunitate, mi-a transmis Universul, m-a avertizat. Mi-a zis că n-o să mă bată, dar oarecum o să-mi rup un deget. 

Și bine că a zis doar degetul, că nu a zis gâtul, sau ceva, că cine știe ce mi se întâmpla, Doamne ferește! Dar sunt fericit. Îmi bate inima acum ca la un maraton. În același timp, vreau să vă spun, cu mâna pe inimă, că am învățat enorm de multe la Survivor. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net