Jorge, în lacrimi la Survivor România. Clipe de coșmar pentru vedeta în vârstă de 40 de ani

Ultima actualizare:

Clipe de coșmar pentru Jorge. Vedeta în vârstă de 40 de ani s-a accidentat grav la Survivor România. Episodul tragic s-a petrecut în ediția difuzată marți, 31 ianuarie. Medicul a intervenit de urgență după ce Faimosul s-a lovit la picior.

Jorge, în lacrimi la Survivor România. Foto: Pro TV
Jorge, în lacrimi la Survivor România. Foto: Pro TV

Un nou episod al emisiunii de la Pro TV a adus multe momente încinse. Faimoșii și Războinicii s-au duelat marți, 31 ianuarie, la jocul pentru imunitate.

Proba s-a transformat într-un coșmar atunci când Jorge de la Faimoși s-a întrecut cu Robert Moscalu de la Războinici. Amândoi au pornit cursa în forță, dar cântărețul s-a accidentat grav pe traseu. Faimosul s-a dezechilibrat pe o structură de lemn la înălțime și a căzut pe nisip.

Jorge s-a accidentat grav la Survivor România

Una dintre cele mai îndrăgite vedete ale show-ului filmat în Republica Dominicană s-a accidentat grav la genunchiul de la piciorul stâng și nu s-a mai putut ridica.

Ionuț Iftimoaie a sărit imediat în ajutorul lui Jorge. „Lasă-te pe spate! Ușor pe spate! Vine imediat doctorul”, i-a spus fostul luptător.

Jorge a început să țipe de durere, iar medicul român de la Survivor 2023 a intervenit urgent. „Ia, întoarce-te puțin pe spate! Lasă-l la mine! Zi-mi exact unde te doare”, i-a spus acesta. „Înăuntru, înăuntru”, a răspuns Jorge, vizibil chinuit de o durere uriașă.

Faimosul a fost dus pe brațe până în cortul medicului, iar apoi a fost trimis de urgență la spital. 

După ce l-a cărat pe brațe pe Jorge, DOC a declarat că regretă că s-a certat cu acesta chiar în ediția difuzată ieri. „Nu știu să își spun ce are, dar nu arată deloc bine. Oricât m-am certat cu el, las-o…Îmi pare rău, Doamne, îmi retrag tot. Mă simt prost”, a spus concurentul de la Survivor România.

Ce spune Jorge înainte de startul competiției

Simpaticul Jorge a venit cu așteptări mari în Republica Dominicană. Vedeta părea să fie pregătită să reziste mult timp în concurs. Înainte de a începe Survivor România, Jorge anunța că s-a îngrășat un pic pentru a avea de unde da jos pe parcursului săptămânilor petrecute în junglă.

„Pe canapea toți suntem foarte buni. Când mă gândesc la Dominicană pentru mine înseamnă party, all inclusic, acum va fi altă viață. O să dorm în training. Nu o să am nici cămăși, nici sacouri, voi fi eu cum m-a făcut mama.

Am intrat la îngrășare ca să am depozitare înainte să plec în Dominicană. Sunt obișnuit din copilărie, iarna tremuram în casă, vara aveam 30-40 de grade în casă”, a spus Jorge, după anunțul oficial.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net