Jorge, acuzații grave la adresa colegilor Vica și Iftimoaie. Cum a ajuns în mijlocul conflictului lor

Jorge a fost prins în mijlocul scandalului dintre Vica Blochina și Ionuț Iftimoaie, la Survivor România 2023. Tensiunile au atins cote mari în ultimul episod al show-ului de la Pro TV. Cântărețul a făcut câteva afirmații foarte interesante, iar unul dintre Faimoși a reacționat imediat.

Jorge, acuzații grave la adresa colegilor Vica și Iftimoaie. Foto: colaj Pro TV
Jorge, acuzații grave la adresa colegilor Vica și Iftimoaie. Foto: colaj Pro TV

Ionuț Iftimoaie a mărtursit că s-a trezit cu gândul de a lămuri anumite aspecte cu Jorge. Sportivul este de părere că Vica îl influențează pe cântăreț.

„M-am culcat și m-am trezit cu gândul să lămuresc anumite aspecte care țin de starea de spirit din echipa din care fac parte”, a spus Ionuț Iftimoaie la începutul episodului de marți, 17 ianuariei.

Iftimoaie e dezamăgit de situația în care a ajuns relația lui cu Jorge. Acesta a dezvăluit că soția sa i-a zis, înainte de a ajunge în Dominicană, că sigur va face echipă bună cu Jorge pentru că este un om care are caracter. Ei bine, se pare că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din junglă, iar între cei doi există acum multă tensiune.

Jorge, despre scandalul dintre Vica și Iftimoaie: „Încearcă să mă influențeze și unul și altul”

Ionuț Iftimoaie este dezamăgit că nu se mai înțelege cu Jorge și a ținut neapărat să vorbească cu artistul pentru a rezolva tensiunile apărute.

Jorge a reacționat imediat. Acesta a explicat că nu înțelege cum a ajuns el să fie prins în mijlocul conflictului coechipierilor săi. Totodată, acesta a precizat că nu vrea să bage „râcă” și că Vica și Iftimoaie încearcă să-l influențeze.

„Nu știu cum am ajuns eu la mijloc. Pe asta chiar nu am înțeles-o. Ce, trebuia eu să lămuresc faptul că Ionuț a făcut niște glume despre Vica? Faptul că eu am observat ce face și unul și altul și am zis, asta nu înseamnă că sunt eu cu fofârlica sau că încep să bag râcă.

Încearcă să mă influențeze și unul și altul cu cine să țin, probabil, în acest conflict. M-au dat pe mine ca și cum eu aș fi cauza problemei lor. Pe mine chiar nu mă interesează, e problema lor, conflictul lor”, a precizat Jorge, în episodul de marți seară.

Ionuț Iftimoaie: „Dacă are ceva, să-mi spună în față”

Ionuț Iftimoaie a reacționat imediat după acuzațiile făcute de Jorge. Sportivul a spus că nu își dorește să-și facă grupulețe sau alianțe în tabăra Faimoșilor.

„Este părerea lui. Și dacă are ceva de spus, să vină să-mi spună în față (…) Dacă tu dai mai departe vorba pe care ți-a spus-o Vica, nu mai este o problemă a mea cu Vica, devine o problemă și cu tine. Faptul că eu nu am încredere în ea sau ea nu are încredere în mine nu e noutate”, a spus Faimosul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
dumitru hermeneanu romanii au talent jpg
Daniel Pavel Survivor România Foto pro TV jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
baza inalt jpg
gunter jpg